Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatnám meg, hogy a fiú, akivel már évek óta barátok vagyunk, szeretne-e tőlem többet a barátságnál?
Figyelt kérdés
Egyszer, kb. 1 éve már szerelmet vallott nekem részegen, de másnap bocsánatot kért, és mondta, hogy reméli, hogy ez nem rontja el a barátságunkat. Azóta sem tudom, hogy komolyan gondolta-e, és csak azért vonta vissza józanon, mert nekem akkor boldog párkapcsolatom volt...
Én most már szerelmes vagyok belé, és szeretném tudni, hogy ő hogyan érez, de nem akarok hülyét csinálni magamból. Mit tegyek?
22 éves lány
2013. okt. 8. 19:15
1/5 anonim válasza:
Nézzétek meg a Túl a barátságon című filmet.
Abból csak leesik neki...
2/5 anonim válasza:
kérdezz rá.. vagy célozz rá neki..
ha nagyon jó barátok vagytok nem lesz gond, hajrá :)
4/5 anonim válasza:
Ennyit a barátzónáról... Közeledj felé, érzékeltesd vele, hogy már közeledhet feléd. Ha szeret, megteszi.
5/5 SIDLER22 válasza:
A lányok sok mindent rejtegetnek de hogyha valaki vodkát iszik általába kijön belőle az amit rejt a száján. És még lehet hogy mindíg szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!