Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy harmincas pasinak nincsen háza, meg nem gazdag, akkor kevesebb az esélye nálatok?

Figyelt kérdés
Volt házam, kocsim, de a lakáshitel padlóra küldött.

2013. okt. 8. 17:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

20-as

Igazad van neked is, de ha a másik oldalt nézzük Te sem vagy könnyebb helyzetben mint én.

Mert a férfiak többsége szerintem azt választaná, hogy inkább ne legyen a nőnek háza, állása és ne legyen gyereke, mint hogy ezek mind legyenek.

Végülis a pasik is válogatnak.

2013. okt. 9. 11:14
 22/26 anonim ***** válasza:
72%

Így van. Én tuti, hogy nem kezdenék olyan nővel, akinek már van gyereke. Saját gyermeket szeretnék és ha már van kettő másik, kétlem, hogy beleférne egy harmadik-negyedik is...

Meg lehet, hogy rossz mentalitás, de én nem akarom más gyerekét felnevelni.

2013. okt. 9. 12:11
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
Igazatok van,ezért nem is keresek senkit,mert így gondolkodtok...meg minek nyűgnek még egy 3., mikor így is van elég problémám...nekem is van lakáshitel is és eszem ágában sem lenne olyan emberrel kezdeni,akit pl:lakáshitel küldött padlóra és még neki is van fizetnivalója bőven...
2013. okt. 10. 15:54
 24/26 anonim ***** válasza:
66%
Már az is szempont, hogy van-e hitele? Édes Istenem...
2013. okt. 10. 17:16
 25/26 A kérdező kommentje:

Nem úgy küldött padlóra, hogy életem végéig tartozom!

Hanem úgy, hogy az összes hasznom amit megspóroltam kamatba ment.

Nincs tartozásom és soha többé nem is lesz. Akkor inkább a kötél.

A másik dolog,hogy lehet azzal dicsekedni, hogy kinek milye van, ha azokon annyi adósság van, hogy a vagyontárgyai sem fedeznék. Végülis akkor inkább ne legyen semmim mint egy 10 milliós lakásom 12 millió hitellel.

2013. okt. 11. 08:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan nem így gondolják. Akik "ÉLNEK". Így, csupa nagy betűvel. Ők nem érik be egy 20 éves ladával és egy 40 nm-es garzonnal még akkor sem ha totálisan eladósodnak. Annak a hátulütőjét akkor még nem érzik és sokan nem tudnak előre gondolkodni.
2013. okt. 11. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!