Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy harmincas pasinak nincsen háza, meg nem gazdag, akkor kevesebb az esélye nálatok?

Figyelt kérdés
Volt házam, kocsim, de a lakáshitel padlóra küldött.

2013. okt. 8. 17:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok KISZ tag. :-)

Nem ikarusz csak egy 9 személyes.

2013. okt. 8. 17:49
 12/26 anonim ***** válasza:

bla bla bla!

Igen kevesebbel indulsz.

Ezaz igazség minimum egy lakásod legyen.

2013. okt. 8. 17:50
 13/26 A kérdező kommentje:

Értem én az elvárásokat, de a nők is fel tudják mutatni a lakást?

Nem sokan.

2013. okt. 8. 17:58
 14/26 anonim ***** válasza:
Ha jó állásod van gazdagabb vagy mindenkinél. Lakás kocsi nem téma. Igy mindened meglesz csak idő kérdése. Más meg elvegetál 80-ből mondjuk neki is lesz párja szóval nem igazán van különbség. Nekem sem a pénz számít. Persze azért ne tőlem kérjen kajára.
2013. okt. 8. 18:00
 15/26 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk ez a vicc, hogy egy férfinek legyen autója, lakása és sok pénze; mellette legyen intelligens, sportos, jó kinézetű és hűséges valamint előzékeny... A nőknél mik az elvárások? Nézzen ki valahogy oszt ennyi. Kicsit fel van borulva az egyensúly, nem?
2013. okt. 8. 18:02
 16/26 anonim ***** válasza:
44%
A régi felállás szerint a férfi feladata megteremteni a pénzügyi alapokat,eltartani a családját. Eegyenjogúság ide vagy oda ezt a mai napig sem sikerült levetkőzni. Még mindig a férfi keres többet például...
2013. okt. 8. 18:04
 17/26 anonim ***** válasza:

igen kissé nagyon fel vannak borulva a dolgok :)

az egyenjogúság amit meg akartak szarrrt sem ér.

A pasi teremtsen elő mindent...marhajó. Kész pica melegszoba.

Tisztelet a kívételnek!

2013. okt. 8. 18:09
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem. Nem a hàzàba fogok beleszeretni...
2013. okt. 8. 18:15
 19/26 anonim ***** válasza:
A lakáshitelt akarod valakivel kifizettetni?
2013. okt. 8. 19:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem van házam,jól fizető munkahelyem,2 gyerekem,csak a kocsi hiányzik...mégis...ha megismerkednék egy pasival...hááát....azért igenis számírana hogy mi van neki,vagy mi nincs....mert elég harmad magamról gondoskodni,ő inkább adjon valami pluszt is hozzá,ha már mondjuk velünk akar élni.
2013. okt. 9. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!