Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy harmincas pasinak nincsen háza, meg nem gazdag, akkor kevesebb az esélye nálatok?
Figyelt kérdés
Volt házam, kocsim, de a lakáshitel padlóra küldött.2013. okt. 8. 17:32
11/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok KISZ tag. :-)
Nem ikarusz csak egy 9 személyes.
2013. okt. 8. 17:49
12/26 anonim válasza:
bla bla bla!
Igen kevesebbel indulsz.
Ezaz igazség minimum egy lakásod legyen.
13/26 A kérdező kommentje:
Értem én az elvárásokat, de a nők is fel tudják mutatni a lakást?
Nem sokan.
2013. okt. 8. 17:58
14/26 anonim válasza:
Ha jó állásod van gazdagabb vagy mindenkinél. Lakás kocsi nem téma. Igy mindened meglesz csak idő kérdése. Más meg elvegetál 80-ből mondjuk neki is lesz párja szóval nem igazán van különbség. Nekem sem a pénz számít. Persze azért ne tőlem kérjen kajára.
15/26 anonim válasza:
Mondjuk ez a vicc, hogy egy férfinek legyen autója, lakása és sok pénze; mellette legyen intelligens, sportos, jó kinézetű és hűséges valamint előzékeny... A nőknél mik az elvárások? Nézzen ki valahogy oszt ennyi. Kicsit fel van borulva az egyensúly, nem?
16/26 anonim válasza:
A régi felállás szerint a férfi feladata megteremteni a pénzügyi alapokat,eltartani a családját. Eegyenjogúság ide vagy oda ezt a mai napig sem sikerült levetkőzni. Még mindig a férfi keres többet például...
17/26 anonim válasza:
igen kissé nagyon fel vannak borulva a dolgok :)
az egyenjogúság amit meg akartak szarrrt sem ér.
A pasi teremtsen elő mindent...marhajó. Kész pica melegszoba.
Tisztelet a kívételnek!
18/26 anonim válasza:
Nem. Nem a hàzàba fogok beleszeretni...
19/26 anonim válasza:
A lakáshitelt akarod valakivel kifizettetni?
20/26 anonim válasza:
Nekem van házam,jól fizető munkahelyem,2 gyerekem,csak a kocsi hiányzik...mégis...ha megismerkednék egy pasival...hááát....azért igenis számírana hogy mi van neki,vagy mi nincs....mert elég harmad magamról gondoskodni,ő inkább adjon valami pluszt is hozzá,ha már mondjuk velünk akar élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!