Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van sok pénzem, házam, drága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van sok pénzem, házam, drága autóm, mégsem tudok csajozni. Talán mégsem a pénz számít?

Figyelt kérdés

Örököltem. Sokat. Van saját házam, 2013-as X6-os BMW-vel járok, vannak befektetéseim amiből az átlagkereset sokszorosa jön be havonta.

Volt egy barátnőm még ez előtt az egész előtt 3 évig. Szakítottunk, a pénz nem volt téma, én a szüleimnél dolgoztam, megkerestem 3-400 ezret. Ő is dolgozott, hazahozott 200 ezret. Más miatt mentünk szét, ellaposodtunk. Előtte nem volt barátnőm, csak egy kaland. Nem voltam jó parti a csajoknál sose.

Most hogy lett pénzem vicces, de ugyanúgy nem kellek a nőknek. Mindenhol az a válasz, hogy legyen pénzed, akkor lesz nőd is mert a pénzre hajtanak. Hát ez nem igaz! Úgy látszik hogy van olyan csúnya ember akire még ekkor sem tapadnak.

Elmentem már egy stylisthoz is, eléggé ismert. Több százezerért felöltöztetett, teljesen átalakított. Mégsem változott semmi.

Mit gondoltok?

2013. okt. 8. 16:02
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Jobb lett volna ha nem életben maradnak .... NEM?
2013. okt. 9. 10:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Fejsd ki légyszi mert nem értem mire gondolsz.
2013. okt. 9. 10:49
 23/26 A kérdező kommentje:
Meghaltak a szüleim ... azt hittem világos
2013. okt. 9. 13:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom.Így már más a helyzet.
2013. okt. 9. 14:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Én ezúton sok sikert kívánok neked mindenben.
2013. okt. 9. 15:13
 26/26 anonim ***** válasza:
"jobb lett volna ha életben maradnak " Így kellett volna kiírni. És ezt te így írtad: " jobb lett volna ha NEM életben maradnak." Ezért nem értettem a mondatodat . Oda nem kellett volna a nem szó.
2013. okt. 9. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!