Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van sok pénzem, házam, drága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van sok pénzem, házam, drága autóm, mégsem tudok csajozni. Talán mégsem a pénz számít?

Figyelt kérdés

Örököltem. Sokat. Van saját házam, 2013-as X6-os BMW-vel járok, vannak befektetéseim amiből az átlagkereset sokszorosa jön be havonta.

Volt egy barátnőm még ez előtt az egész előtt 3 évig. Szakítottunk, a pénz nem volt téma, én a szüleimnél dolgoztam, megkerestem 3-400 ezret. Ő is dolgozott, hazahozott 200 ezret. Más miatt mentünk szét, ellaposodtunk. Előtte nem volt barátnőm, csak egy kaland. Nem voltam jó parti a csajoknál sose.

Most hogy lett pénzem vicces, de ugyanúgy nem kellek a nőknek. Mindenhol az a válasz, hogy legyen pénzed, akkor lesz nőd is mert a pénzre hajtanak. Hát ez nem igaz! Úgy látszik hogy van olyan csúnya ember akire még ekkor sem tapadnak.

Elmentem már egy stylisthoz is, eléggé ismert. Több százezerért felöltöztetett, teljesen átalakított. Mégsem változott semmi.

Mit gondoltok?

2013. okt. 8. 16:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%
az hoyg a pénz számít azt csak a sok csalódott ember találta ki, mert könnyebb másra fogni a dolgot, minthogy magukba néznének.
2013. okt. 8. 16:04
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
hát igen a csajozásban a tapasztalat megfizethetetlen. Minden másra ott a master card :)
2013. okt. 8. 16:05
 3/26 anonim ***** válasza:
9%
ez egy kamu kérdés!
2013. okt. 8. 16:06
 4/26 anonim ***** válasza:
ha állod a keretet én elmegyek veled csajozni és kitanítalak hogy kell :)
2013. okt. 8. 16:06
 5/26 anonim ***** válasza:
Azt hogy a csúnyaságot pénzzel sem lehet kompenzálni. Ezt tapasztalom én is sajnos.
2013. okt. 8. 16:10
 6/26 anonim ***** válasza:
A szövegedből kitűnik hogy fiatal vagy. Egyébként ez kamu, mert csak a közvetlen környezetemben tudok három-négy olyan csajról aki azért van a pasival mert a pasinak van pénze.
2013. okt. 8. 16:10
 7/26 anonim ***** válasza:
szerintem elszálltál a sok pénzedtől ez lehet a gond, persze olcsó r_bancokat találhatsz magadnak.. de rendes szerető barátnőt nem.. majd ha visszaszállsz a földre.. és leszarod hogy van pénzed és nem hangsúlyozod akkor esetleg lesz esélyed normális barátnőt találni.
2013. okt. 8. 16:12
 8/26 anonim ***** válasza:
Szia. Túlságosan rágörcsölsz. Ne vedd ennyire komolyan, csak akkor ha már komolyra fordul a dolog. Nem viselkedsz kirívóbban, úgy hogy észre sem veszed? Mert akinek hamar ölébe hull egy nagyobb vagyon, anélkül hogy észre sem veszi ,megváltozik. Ezért ilyenkor inkább arra kell figyelni hogy vissza fogja magát. "hát ez nem igaz" nem is. A férfiak képesek evvel nyugtatni magukat, ha nem sikerül a lánnyal közelebbi kapcsolatot összehozni. Á biztos gazdag pasira hajt azért nem kellek. Pedig, vannak kivételek, de álltalában, nem így van.
2013. okt. 8. 16:13
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
Az hogy nincs személyiséged.Belül vagy nagyon üres. Ez sajnos látszik,és nincs az a pénz+stylist aki személyiséget is csinál neked..max egy ügyes koppintás lehetsz..Nem tudsz miről beszélgetni,nem érdekel semmi és senki nem vagy kreatív meg érzelmes..nem tudsz szeretetet adni...Nem kéne a gyémántgyűrű meg a nercbunda,ha mellettem egy olyan ülne,aki számomra szellemileg semmit sem ad és olyan üres belül,hogy milliókkal kitömve se lesz érdekesebb.A nők a férfias határozottságba szeretnek bele. Aki tudja mit akar,vannak céljai.És tesz is érte. Ezt jól jegyezd meg. Pénzért lányokat vehetsz,igazi NŐT nem,nekik több kell,szellemileg.
2013. okt. 8. 16:16
 10/26 anonim ***** válasza:
Most nagyon jót visítottam rajtad. Gyere el velem bulizni, és majd összeszedünk neked valami frankó ribizlibokrot. :D
2013. okt. 8. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!