Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van sok pénzem, házam, drága autóm, mégsem tudok csajozni. Talán mégsem a pénz számít?
Örököltem. Sokat. Van saját házam, 2013-as X6-os BMW-vel járok, vannak befektetéseim amiből az átlagkereset sokszorosa jön be havonta.
Volt egy barátnőm még ez előtt az egész előtt 3 évig. Szakítottunk, a pénz nem volt téma, én a szüleimnél dolgoztam, megkerestem 3-400 ezret. Ő is dolgozott, hazahozott 200 ezret. Más miatt mentünk szét, ellaposodtunk. Előtte nem volt barátnőm, csak egy kaland. Nem voltam jó parti a csajoknál sose.
Most hogy lett pénzem vicces, de ugyanúgy nem kellek a nőknek. Mindenhol az a válasz, hogy legyen pénzed, akkor lesz nőd is mert a pénzre hajtanak. Hát ez nem igaz! Úgy látszik hogy van olyan csúnya ember akire még ekkor sem tapadnak.
Elmentem már egy stylisthoz is, eléggé ismert. Több százezerért felöltöztetett, teljesen átalakított. Mégsem változott semmi.
Mit gondoltok?
Igazatok van. Hirtelen jött ez a pénz, nem jártam ki a "lépcsőfokokat". Nem tudom kezelni a vele jött dolgokat. Viszont vannak vele jött kötelezettségek (édesapám helyett kell helytállnom), így hirtelen kellett "üzletemberesednem" pedig még addig lett volna normál esetben vagy 10 év (addigra vehettem volna át a cégeket)
Nem kamu a kérdés, nem milliárdokról van szó :)
Ez kamu kérdés.
Elmész bármelyik pesti diszkóba, és feldobsz egy zacskónyi 20.000 forintost és bármelyik csajt megtudod kapni.
A sylist buzzancs, az nem fog férfit csinálni belőled.
X6 sok egy fiatal srácnak, elég egy 320as.
Másrészt kell társaság, akikkel kimozdulsz, és új emberekkel ismerkedsz meg általuk. A gazdag srácokra előbb utóbb mindig gyűlnek a legyek.
Harmadrészt felejtsd el a pénzt, elég az, hogy tudod mindig van még egy tízes a tárcádban, és hajts rá nőkre.
A normálisak ne érezzék azt, hogy megvenni akarnád őket, akiket meg a pénz szaga vonz, azok úgyis megérzik, ha nem villogtatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!