Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majd egy éve ismerem az exnejemet! Akiért küzdöttem rengeteget mer még meg volt a pasija mikor megismertem. Végre csak én maradtam elköltöztem abba a városba ahol ő tanul h vele legyek. Én nagyon szeretem! Mit tegyek h vissza hódítsam?

Figyelt kérdés
Most kidobott ahogy jött a nyár és elment 3 hétre külföldre melózni.Konkrétan más pasi nincs a dologban! Sztem annyi h ő már majd három éve nem volt szingli mert egyik kapcsból jött a másikba! Vki mondjon vmit! Köszi!
2008. júl. 5. 15:52
 1/1 anonim ***** válasza:
52%

Nem tudom mennyi idős a hölgy, de az egyik barátom szerint a mai lányok mindegyikét csak az érdekli, hogy kiélje magát.

Az én véleményem egy kicsit más. Bár lehet, hogy igaz, e hölgynek sok volt a kapcsolatból, és a pasikból, és így most egy kicsit egyedül szeretne lenni. Egyébként is, mint írtad, 3 hetet külföldön tölt. Szerintem várd meg, s ha hazajön (lévén, hogy te ismered a legjobban), próbáld meg visszaszerezni.

Ha érez valamit irántad ami hasonlít a szerelemre, akkor ez idő alatt tuti rájön, hogy te kellesz neki. Egyszerűen lehet, hogy csak kíváncsi, milyen egyedül. Szerintem ez nem baj, mert lehet, hogy később ez nagyobb gond lehet, mármint az, hogy azon gondolkozzék, mi lett volna ha.

Légy türelmes, adj neki időt. S ha mégsem, akkor se bánkódj, mert van még nő bőven! :-)

2008. júl. 6. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!