Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferfiak! Vannak közöttetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Vannak közöttetek olyanok, akik annyiszor csalodtak a nökben, hogy felnek kimutatni az erzeseiket es viszakoznak vagy egyszerüen feladjak az uj kapcsolatukat?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 15:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolso!Es miota birod a srapat vele?
2013. okt. 8. 22:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Már közel egy éve.Azért kell lépnem,mert elfogyott a türelmem.
2013. okt. 9. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Én vagyok a kettes. Nálunk oda vissza megy a harc már régóta. Komolytalan, nem bizom benne ezért nem mondok el neki semmit. Ő meg azért nem tud komolyan venni, mert nem mondok el mindent. Még az is érdekelné hányszor megyek wc-re egy nap. Agyrém!

Egyébként úgy gondolom kedves a kérdező a barátnőd elhanyagolva érzi magát, azért cseszeget, nem rosszindulatból ahogy utána írták. Nem akar ő zsarnokoskodni csak szeretné visszakapni a régi megkülönböztetett figyelmet és törődést. Én is pont ezt hiányolom a kapcsolatomból.

2013. okt. 9. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja a csalódás miatti bizalom nálunk is nehéz ügy. Mindketten csalódtunk elég sokat. Mivel őt megcsalta az exe, engem is állandóan meggyanúsít, minden lépésemről tudni akar. Egyik este elaludtam és nem tudtam irni neki neten. Rögtön jött az sms, hogy biztos mással hentergek. Helyretettem már párszor, mondván, hogy én nem az exe(d) vagyok bár ha igy folytatja az leszek. Vagy megbízik bennem ahogy azt kell vagy hagyjuk a fenébe mert ennek így értelme nincs, csak kikészítjük egymást. Nem érti meg, hogy pont ezzel fog más karjaiba kergetni ezzel a viselkedéssel nem csodálom, hogy átverték és megcsalták.
2013. okt. 9. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!