Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hagyják az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyják az emberek, hogy a pénz tönkretegye a kapcsolatukat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Mert ostobák és azt hiszik h az anyagiaktól függ a boldogság. Ma sajnos már az a szokás h az első kicsi problémánál (pl párom külfödre megy dolgozni) szakítanak nem pedig megpróbálják megoldani
2012. ápr. 29. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Mert szerintük már a pénz az ami teszi a boldogságot. Mi a párommal szintén nem vagyunk anyagilag túl nagy előnyben még sem szakítunk meg menekülünk el erre arra. Páromnak nincs munkája én meg eltartom igaz plusz dolgokra nem mindig tudunk költeni de jól kijövünk és kiruccanáshoz számos olcsó sőt ingyenes lehetőség van séta, egy kisebb fagyizás vagy kólázás. Én maszekolni is eljárok hogy legyen valami kis pénzünk, pedig simán megtehetném hogy kimenjek külföldre de a párom nem akarja amit én teljesen megértek mert ismerem tudom hogy csak kiakadna meg megcsalna ő meg nem tudna kint mit kezdeni magával. És ahhoz hogy magammal vigyem nekem is kellene legalább 1-2 hónap mire körbejárok hogy mik a lehetőségek a munka meg mi egymás miatt de akkor már nem lenne értelme mert a barátnőm tuti elhagyna. A szerencsénk az hogy nincs adósságunk így annyira nem vagyunk erre rákényszerülve hogy na irány külföld több munka több pénz.
2012. ápr. 29. 13:24
 3/7 lila nyuszi ***** válasza:
74%
Egyszerűen jobban érdeklő őket a pénz, mint a szerelmük. De azt nem nevezném kis problémának, hogy az egyik elmegy a másik nélkül külföldre.... :S
2012. ápr. 29. 13:26
 4/7 lila nyuszi ***** válasza:
*érdekli
2012. ápr. 29. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
2 jó kis kapcsolat lehet az h ha kimennél egyből megcsalna.
2012. ápr. 29. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

Ha az egyiknek van,a másiknak nincs,az gáz.

Ha egyiknek sincs az gáz.

Ha mindkettőnek van,akkor jönnek az igazi bajok.

2012. ápr. 29. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert nem önellátó a társadalmi berendezkedés.
2012. ápr. 29. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!