Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire esne rosszul, illetve foglalkoznál vele különösebben?
Barátnőmmel fényképnézegetésbe kezdtünk a múltról, erre ő simán odaadta a kezembe az exével közös albumot. Nagyon rosszul esett.
Én ilyen helyzetben ügyelnék arra, hogy ne hozzam kínos helyzetbe. Mondjuk azt sem értem, minek tartotta meg, szerintem ha igazán engem szeret és túl van a srácon, minimum elrakja a padlás legeldugottabb részébe, nem a fiókjában őrizgeti.
Az albummutogatás kombinálva azzal, hogy állandóan azt kellett hallgatnom, hogy az exxel mit hogyan csináltak, eléggé sok már szerintem.
Meg hogy az ex az adott városban több embert ismert, mert egy sétálás közben nem találkoztunk egy ismerősömmel sem, na ne mondja nekem senki, hogy ezek a dolgok beleférnek egy normális kapcsolatba.
Meg azt se mondja senki, hogy normális dolog, hogy tartósan együtt vagy valakivel már, de még az exxel közös album ott lapul a mindennapos dolgokat tartalmazó fiókban.
Senki nem mondta, hogy égesse el vagy ilyesmi, de azért megtisztelhetne annyival, hogy olyan helyre teszi, ami nincs a középpontban.
Amúgy meg ne az albumnál ragadjatok le, hanem egészében nézzétek a kérdést, a kiegészítő válaszokat is olvassátok el.
Úúú hallod :DD sok ismerőse van, sétáltak, azta...
"Majd egy nagy veszekedés alkalmával - aminek nem ez volt a fő témája - iszonyatosan ordítottam vele, azóta nem mondja már. " figyeltem a válaszaidat és mivel ezt írtad ez már nem aktuális, hogy állandóan csak őt hozza fel.
Az meg, hogy a fiókjában van.. miért nem mondod neki, hogy miért nem rakja el máshová, ha neked az úgy nem jó?
Amúgy most milyen választ vársz? mert igazából mindenki írta, hogy rosszul esne vagy nem, vagy mi esne rosszul és mennyire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!