Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire esne rosszul, illetve foglalkoznál vele különösebben?
Barátnőmmel fényképnézegetésbe kezdtünk a múltról, erre ő simán odaadta a kezembe az exével közös albumot. Nagyon rosszul esett.
Én ilyen helyzetben ügyelnék arra, hogy ne hozzam kínos helyzetbe. Mondjuk azt sem értem, minek tartotta meg, szerintem ha igazán engem szeret és túl van a srácon, minimum elrakja a padlás legeldugottabb részébe, nem a fiókjában őrizgeti.
Nálunk mindkettőnknek van egy privát fiókja, abban elvileg nem turkálunk (van kulcsa, de én sokszor rajta hagyom).
Együtt közös albumokat szoktuk csak nézegetni, abban exekről nincsenek képek, viszont fiatalságunkról van közös albumunk, amiben a 16 éves kor utáni képek jelentős részéét exek fényképezték. Közös online tárhelyen tárolt képeinkben sincsenek exek.
Nekem az exem volt ilyen, az még az elején szex közbe mikor rámásztam megszólalt hogy a volt nője is pont így mászott rá :)
Utána viszont én is elkövettem hasonló hibát mikor ettől az úriembertől külön lettem sokat felhoztam az exem, de csak arra fel, hogy mennyivel jobb, több az akiért elhagytam. Szólt hogy nem esik neki jól, abbahagytam, de mondtam neki, hogy ha neki van valami annak örülnék ha megosztaná, hogy jobban megismerjem.
"Szóval szerinted normális, hogy ha esztek levest, elmentek boltba, filmet néztek, akkor szépen elregéli, hogy az exével hogy csinálták? Te sem vagy normális, már megbocsáss..."
Nem haragszom, hiszen fiatal lehetsz es tapasztalatlan. Ugy kezdted a kerdesed magyarazatat: "Barátnőmmel fényképnézegetésbe kezdtünk a múltról" ... nem levesrol, nem boltrol es egyebekrol volt szo, hanem a multbeli fenykepekrol. Nos, a multbeli fenykepeken siman szerepelhetnek regi ismerosok is. Nem logikus? Ne vajkalj a multban es akkor nem fogsz ezen meglepodni.
Nem én akartam nézegetősdit.
Amúgy meg persze van különbség a között, hogy 1-2 kép van az egész albumban róluk, vagy egy olyan albumot ad a kezembe, ami kizárólag kettejükkel van tele.
ha nem érted a kérdést, nem tudod értelmezni, nem kötelező ám válaszolni.
Valaszoltam a legjobb tudasom szerint es oszinten. Viszont ha ilyen sertodekeny vagy, akkor legkozelebb a helyes valaszt is ird oda zarojelben.
Attol, mert nem eppen a te szajad ize szerinti valaszt kapsz, attol meg orulj, hogy egyaltalan valaszolt valaki.
Szar volt nezni mi, hogy a korabbi pasi jobban nez ki mint te es a fenykepekrol lesutott, hogy milyen jol ereztek magukat? Igy jartal!
Te vagy a sértődékeny ezek szerint, nem én, picim.
Ha nincs annyi eszed, hogy figyelembe vedd, miket írtam le és a szerint válaszolj, akkor lehet koccolni.
A kinézettel meg mellé lőttél, mert az elején azt kellett hallgatnom a barátnőitől, hogy mennyire jól nézek ki, pláne az exhez képest...
Kérdező, ne is haragudj, de te már a kérdésben jelzed, hogy bedurciztál egy olyan dolgon, ami a múlthoz kapcsolódik.
Én is írtam, hogy nem sértődnék be ilyenen. Sokkal sértőbb ha állandóan felemlegeti. - szóval én azt nem értem, hogy miért pont ezen akadsz ki.
Nem egy olyan esetet tudok, ahol már hónapok óta járnak és facen még mindig kint van az exes képek - amit mindenki lát! (vagy épp későn szedték le) Mégsincs sértődés, mert a jelenlegi párok tudják, hogy ők jobbak együtt :)
Vagy talán szexuális töltetű képek voltak? :D mert akkor tényleg megértem a sértődésed.
Nem értem miért kellene eldobni a boldog emlékeit valakinek egy szakítás után? meg nem minden szakítás ér úgy véget, hogy elátkozzák egymást és elégetik a képeket.
Nem feltétlenül jelzi ez azt, hogy ne lenne túl a srácon.
De vele beszéltél már erről? mit mondott?
En siman haverkodtam az elvalt felesegem uj pasijaval es viszont. Ami volt elmult, ettol meg lehet am bekeben elni egymas mellett. Es igen: ha megakarja mutatni, hogy korabban merre jart, mi tortent vele es azokon az emlekeken megjelenik az ex, hat azt kenytelen mindenki elfogadni ... na, de a mult miatt osszeveszni, vagy csak megharagudni? Tudsz rajta valtoztatni? Rajtad mulott? Tagadja le? Vagy dobja ki mindenki a korabbi eletebol meglevo kepeket, ajandekokat, emlekeket? Kinek mi koze hozza?
Kedves kerdezo, Te egy egosita es zsarnok vagy. Remelem rolad nem lesznek a lanynak kepei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!