Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ferfiak!? Tobbi lent!

Figyelt kérdés
Neketem kellene egy olyan no akinek van egy kisgyereke?Marmint el tudnatok fogadni?Vagy pedig miast megtudnatok elhagynatok a not?Ki hogy van ezzel??
2013. okt. 8. 11:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Így hogy viszonylag jól mennek a dolgaim azt mondom hogy nem, de ha mondjuk most elvált 30-as gyerekes férfi lennék, akkor meg reálisan jó nőt csak elváltat v. kisgyerekest kaphatnék.
2013. okt. 8. 11:30
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem inditok azzal a temaval...csak idokozben jon elo!
2013. okt. 8. 11:31
 23/29 anonim ***** válasza:
Embere valogatja,baratnom elvalt,9 eves kislanya van es mar ket eve egyutt vagyunk joban-roszban...es nem is szandekozok ezen valtoztatni.Iden megvolt az elso kozos nyaralas,tervezzuk az osszekoltozest,s par even belul csinalunk egy kistesot is :)
2013. okt. 8. 11:34
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem ezzel kellene kezdened.

Ha valaki odamegy hozzád és ez rögtön elriasztja, örülj neki. Jobb, mint ha szex után lépne le.

Szóval a lényeg:

Leszólítanak, ismerkedjetek, stb. Ha minden ok és tényleg látszik rajta, hogy komolyan érdekled, akkor a pár randi alkalmával lehet vele közölni, szépen óvatosan, utána pedig hagyni kell neki pár napot és újra találkozni. Lesz ideje végiggondolni úgy, hogy közben nem hívogatod, stb. Tisztázni kell vele, hogy te nem a gyereknek keresel apukát, hanem magadnak párt, de ezt el kell fogadni.

Így nem fogja azt érezni, hogy belerángatod valamibe, hanem arról lesz szó, hogy ismerkedik veled, egy kis idő után esetleg a gyermeket is megismeri és ha mindenkinek minden ok, akkor ez később már nem lesz probléma számára sem.

28F

2013. okt. 8. 11:45
 25/29 anonim ***** válasza:
43%

Előző vagyok.

Annyit hozzátennék, hogy ehhez érettebb gondolkodású pasit kell találnod, mint egy átlag 20 éves.

2013. okt. 8. 11:47
 26/29 anonim ***** válasza:

Ha nagyon jól nézel ki es aranyos vagy akkor bevàllalnàlak. De én eléggé ki vagyok èhezve egy kis szeretetre meg puncira

f20

2013. okt. 8. 11:54
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem kellene. Gyerek még saját se kéne egy jó darabig mert csak lekorlátozna, másé meg pláne nem. Barátnőt meg találok olyat is, akinek nincs gyereke.

Mondjuk én csak 20 éves vagyok még.

2013. okt. 8. 12:20
 28/29 anonim ***** válasza:

Ezt kénytelen vagy elfogadni!

És nem lehet ezért egy pasit sem megszídni vagy elítélni!

Akinek nem kell gyermekes anyuka annak nem kell. Nem egyszerű.

Én alapból nem is kezdek velük.

Persze ezt elsőre ha nincs vele a gyerek ugye nem lehet tudni...ezért hát beszélgetés kezdeményezés után is megszakadhat.

Nehezebb lesz ennyi.

2013. okt. 8. 12:20
 29/29 anonim ***** válasza:
Minden ember más, van aki elfogadná van aki nem... Egyik haveromnak (24f) nála idősebb barátnője van (28-29L) akinek van egy kisfia. Láthatóan nagyon oda van mindkettőért úgymond egy család lettek. Szerintem ezzel ne edd magad, eljön majd az igazi aki a gyerekedet úgy fogja szeretni mintha az ő gyereke lenne.. :)
2013. okt. 8. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!