Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak!? Tobbi lent!
Figyelt kérdés
Neketem kellene egy olyan no akinek van egy kisgyereke?Marmint el tudnatok fogadni?Vagy pedig miast megtudnatok elhagynatok a not?Ki hogy van ezzel??2013. okt. 8. 11:06
11/29 A kérdező kommentje:
Miert jarnak?kerlek az ilyen kommenteket mellozetek!
2013. okt. 8. 11:16
12/29 anonim válasza:
Par ev mulva mar egyutt mehettek pasizni ... ha addig karban tartod magad es jo csaj leszel, akkor mar senkit nem fog erdekelni, vagyis majd mindkettotok utan fognak erdeklodni.
13/29 anonim válasza:
Mondjuk ha még nem lenne gyerekem , csak abban az esetben terveznék hosszú távra , ha tőlem is bevállalna.Ha már van gyerekem , akkor nem lenne akadály.Lehet azért mert én is ilyen családban nőttem fel.
14/29 anonim válasza:
Az a baj, hogy egy gyerekes anyuka többet fog foglalkozni a gyerekével - ami persze abszolút érthető - mint velem, és ez nem igazán jó. Én csak szexkapcsolatra tudom elképzelni a lányt, vagy legfeljebb olyan alkalmi programokra, ahol nincs jelen a gyermek...
15/29 anonim válasza:
Dejó neked... Én reggeltől estig tutujgatnám a gyereked. De kapcsolatot nem.
16/29 anonim válasza:
Az írásodból-fogalmazásodból látszik, hogy nincs valami rendben az idegeiddel.
17/29 A kérdező kommentje:
vaooo...lathatatlanbol ilyen irni eleg meresz!nem gondolod?? :)
2013. okt. 8. 11:23
18/29 anonim válasza:
Hol laksz? Lehet tudnák neked egy két partyképes férfit :)
19/29 anonim válasza:
Az én idegeim sincsenek rendben. :D
20/29 anonim válasza:
Miert mondod meg egybol, hogy gyereked van? Masrol nem tudsz beszelni? Valoban nem tul jo belepo egy szorakozo helyen azzal traktalni a ferfinepet, hogy gyereked van. Ilyen temaval a jatszoterre menjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!