Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ferfiak!? Tobbi lent!

Figyelt kérdés
Neketem kellene egy olyan no akinek van egy kisgyereke?Marmint el tudnatok fogadni?Vagy pedig miast megtudnatok elhagynatok a not?Ki hogy van ezzel??
2013. okt. 8. 11:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Miert jarnak?kerlek az ilyen kommenteket mellozetek!
2013. okt. 8. 11:16
 12/29 anonim ***** válasza:
Par ev mulva mar egyutt mehettek pasizni ... ha addig karban tartod magad es jo csaj leszel, akkor mar senkit nem fog erdekelni, vagyis majd mindkettotok utan fognak erdeklodni.
 13/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha még nem lenne gyerekem , csak abban az esetben terveznék hosszú távra , ha tőlem is bevállalna.Ha már van gyerekem , akkor nem lenne akadály.Lehet azért mert én is ilyen családban nőttem fel.
 14/29 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy egy gyerekes anyuka többet fog foglalkozni a gyerekével - ami persze abszolút érthető - mint velem, és ez nem igazán jó. Én csak szexkapcsolatra tudom elképzelni a lányt, vagy legfeljebb olyan alkalmi programokra, ahol nincs jelen a gyermek...
2013. okt. 8. 11:17
 15/29 anonim ***** válasza:
Dejó neked... Én reggeltől estig tutujgatnám a gyereked. De kapcsolatot nem.
2013. okt. 8. 11:17
 16/29 anonim ***** válasza:
Az írásodból-fogalmazásodból látszik, hogy nincs valami rendben az idegeiddel.
2013. okt. 8. 11:22
 17/29 A kérdező kommentje:
vaooo...lathatatlanbol ilyen irni eleg meresz!nem gondolod?? :)
2013. okt. 8. 11:23
 18/29 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Lehet tudnák neked egy két partyképes férfit :)
2013. okt. 8. 11:25
 19/29 anonim ***** válasza:
Az én idegeim sincsenek rendben. :D
2013. okt. 8. 11:26
 20/29 anonim ***** válasza:
Miert mondod meg egybol, hogy gyereked van? Masrol nem tudsz beszelni? Valoban nem tul jo belepo egy szorakozo helyen azzal traktalni a ferfinepet, hogy gyereked van. Ilyen temaval a jatszoterre menjel.
2013. okt. 8. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!