Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön egy srác, de mit csináljak? (többi lent)
nagyon bejön egy srác, és valahogy tudatni szeretném vele, de sajnos nem mondhatom meg neki korrektül, mert azzal úgy érzem elszúrnám az egészet. valahogy nonverbálisan szeretném vele tudatni. mint mikor pl: a kapucniját igazítgatom, vagy a pólóját piszkálom :D ilyen kis apró szarságok, de olyan kéne, amitől tudja hogy bejön. :D légysziiiiiiiiii segítsetek :D dankee előre is
15/L
"ne ide éld ki az oltogatási vágyaidat. lehet keresni mást pl. az ezoterika témakörben ;) :*"
Ne ide? o_O Miztos ne ide?
Nem oltogatás, én segíteni próbálok, hogy vedd komolyan a dolgot. Nem piszkálni kell a fiukat... Se a fiuknak a lányokat, hogyha tetszik valaki. Meg nem "kapucniját igazítgatni, vagy a pólóját piszkálni", mert így csak azt hiszi majd hogy be vagy kattanva...
Mi a bajod az ezotériával?
öhm..az nem segítség, hogy oltogatsz. ;) mert ez oltogatás ;)
nem vagyok érerlen, se "pisis", csak próbáltam úgymond "udvarolni". :D
az ezotériával nincs semmi bajom, én is beleástam magam már jópár témába, de azért van egy két ember, akinek nagyon élénk a fantáziája. ;)
Pont ezt magyarázom! Hogy ez nem udvarlás!
Két lehetőség van az "udvarlásra":
1.- Választod a mai divatot, és a pötséhez dörzsölöd a feneked.
2.- Adj neki jeleket. (Ez nem is udvarlás) Adj neki jeleket, amiből rájön, hogy tetszel neki. De ne b_szogasd a ruháját. És ha te is tetszel neki, onnantól neki kell lépnie feléd.
Hogy szoktatok köszönni egymásnak? Ölelés? Puszi? Ha csak simán köszönni szoktatok, akkor mostantól öleld meg stb...
Jó mondjuk én nem értek ezekhez hogy manapság hogy viselkednek a 15 évesek, de az tuti hogy abból nem fog neki leesni hogy mi a szitu, hogy a ruháját babrálod.
Csak köszönni szoktunk egymásnak. Meg folyton viccelődni szoktunk egymással. :D
De igen, arra már én is gondoltam, hogy megölelem, csak lehet furának tartaná. :/
Ne félj ilyenektől, mint egy szimpla ölelés, mert később megbánhatod, ha majd egy másik lányt ölelget, mert nem tudja, hogy neked tetszik.
Na megyek máshova oltogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!