Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek bejön ez a srác? (kép)
Figyelt kérdés
(tudom, hogy nem igazi, csak kíváncsi vagyok ha valódi lenne akkor mit szólnátok hozzá)
2013. máj. 31. 01:23
2/16 anonim válasza:
Ez a kérdés már volt, valaki nagyon nagy DMC fan :).
3/16 anonim válasza:
Szerintem is jó lenne, ha valódi lenne. :)
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor másik gyerekről raktam fel. :D Plasztikával lehet hasonló arcot formálni? Vagy szinte ugyanezt?
2013. máj. 31. 01:32
5/16 A kérdező kommentje:
Szerintem irigységre méltó :3
2013. máj. 31. 01:33
7/16 A kérdező kommentje:
De annak nyilván nyomai lennének, nem? :/
2013. máj. 31. 01:56
8/16 anonim válasza:
Egy az egybe igy nezek ki.. Bar nem sokat hallom h jokepu vagyok:D
9/16 anonim válasza:
Jesszus te képes lennél tényleg ilyen arcot kérni a dokitól? :D Remélem tudod, hogy nem lenne ilyen maximum valami hasonló. Viszont, ha már ezen töröd a buksid, akkor Alex Pettyfer-t válaszd és írj, ha már úgy nézel ki. :D Ez a "srác" sem rossz, csak furi a haja.
10/16 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy hasonló lenne, de akkor mennyire látszódnának az arcomon a beavatkozás nyomai?
2013. máj. 31. 02:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!