Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretnem tartani az ex baratommal a kapcsolatot akivel 2 eve szakitottunk, viszont o nem hajlando erre? Most van mas baratom, de szeretnek neha beszeletni vele
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 12:50
1/6 anonim válasza:
akarata ellenére nem fog menni.. max megkérdezheted tőle hogy mi az oka ennek, esetleg nézz magadba, hogy mentetek szét? és lehet h megérted h oka van annak amiért nem akar veled ebszélgetni (lehet h fája neki) ne légy önző
2/6 anonim válasza:
És miért szeretnél? Abból semmi jó nem sülhet ki.
3/6 A kérdező kommentje:
mivel eszmeletlenul fontos nekem..es nemreg hatalmas fordulatot vett az eletem ,majdnem elveszitettem edesanyam ,es akkor jottem ra ,hogy rovid az elet es kozel kell tartanunk azokat a szemelyeket magunkhoz akik fontosak nekunk...baratom van ,akit szeretek,de az exem volt az elso szerelmem es en is neki,az elso fiu az eletemben ,nem tudom ot kizarni az eletembol ..
2009. nov. 9. 12:59
5/6 anonim válasza:
Az exed valószínű nem kötödött soha annyira hozzád mint Te Ő hozzá
6/6 anonim válasza:
Még szép, hogy nem akar veled kapcsolatban maradni. Én is megszakítottam minden kapcsolatot az elsőmmel, különben beleőrültem volna a dologba. Ez természetes.
Gondolom te szakítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!