Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk. Tartsuk a kapcsolatot (barátként), vagy sem?

Figyelt kérdés

Hogy lesz a jobb, mindkettőnknek? Ha tartjuk a kapcsolatot, sokat dumálunk, vagy ha inkább tragikusan különválunk? Az a baj hogy szeretjük egymást nagyon, de sajnos vége.

Köszi!

2010. szept. 5. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
velem is ez a helyzet. mi egyenlőre nem beszélünk. rosszabb lenne.
2010. szept. 5. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
énis nemrég szakítottam.:( Mi is nagyon szeretjük egymást, de mivel távkapcs. és nagyon ritkán tudunk találkozni, így vége lett. Megbeszéltük hogy barátok maradunk, mert ki nem bírnánk ha hosszabb időn át nem beszélnénk. Szerintem így könnyebb beletörődni a szakításba ,mintha egyik pillanatról a másikra kilépnétek egymás életéből. Legalábbis kevésbé fájdalmas.Úgyhogy én ezt tudom tanácsolni.:)
2010. szept. 5. 20:24
 3/8 anonim válasza:
Ne!Abból semmi rossz nem sülhet ki.Elenkező esetben igen.De felesleges,ő a múlt.Ezen csak így tudsz túllépni!Bele kell törödni,ez egy ideig kemény lesz.
2010. szept. 5. 20:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Érvénybe lépett a teljes kapcsolat megszakítás.
2010. szept. 5. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez a kapcsolat utáni "baráti viszony" ez mindig a két fél érettségén múlik.

Én is voltam kicsit hasonló helyzetben..Nekem az tett jót, hogy elfogadtam, hogy sajnos nem tudjuk folytatni és megszakítottam vele minden kapcsolatot, majd amikor már "csak" egy kedves emberként tudtam rá gondolni minden mélyebb érzelem nélkül akkor lett közünk baráti a viszony. Mindenesetre nagyon nagyon nehéz lesz megszokni a "csak" barátság gondolatát és a szakítást követő időben nem biztos, hogy azonnal barátoknak kell lenni. Meg kell tanulni elengedni a múltat. Azt, hogy később lesztek-e barátok az már csak rajtatok múlik! :)

2010. szept. 5. 20:31
 6/8 anonim válasza:
Bocsi, de én nagyon kíváncsi vagyok hogy ha két ember szereti egymást akkor milyen oknál fogva lehet vége egy kapcsolatnak? :) nálatok mi volt a gond? egyébként szerintem ,hogy a kérdésre is válaszoljak egy darabig ne keresd , de nem kell ,hogy végleg megszakadjon a kapcsolat köztetek .. kicsit később még lehettek barátok:) de rögtön tuti nem menne.. szerintem.
2010. szept. 5. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
a volt fiúmmal én is szakítottam. kihülés volt kettőnk közt. nem utáltuk meg egymást, csak már nem volt szerelem köztünk mint az elején. megbeszéltük, hogy barátok maradunk és attól még ugyanúgy beszélgetni fogunk mint eddig, mivel nem haragszunk egymásra. nos, ebből nem lett semmi. ő se beszél velem, én se vele. néha-néha szótváltunk és ennyi. szerintem felesleges lenne tartani a kapcsolatot. legalábbis ez a véleményem. :)
2010. szept. 5. 20:39
 8/8 anonim válasza:

Szia/sziasztok! nem is tudom, hogy kezdjem, de szerintem egy ideig hagyjátok egymást, ha vége lett. Nem feltétlenül az oldja meg a dolgokat, ha úgy tesztek mintha nem is jártatok volna! Kell idő mindkettőtöknek.

De ha szereted akkor meg nem kell gondolkodni ezen, hiszen akkor vele kell lenned, ameddig csak teheted, és áldani az eget, h van neked. Ezt Tudom tanácsolni!

2010. szept. 9. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!