Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy idegesít ha a páromat nő jelöli be az iwiwen?
Figyelt kérdés
Mindig rám jön olyankor, hogy mivan ha ezzel a csajjal titokban van valami közöttük...
Sosem csalt még meg, vagyis nem tudok róla, de mégis féltékenykedem állandóan
2009. nov. 9. 12:30
2/15 Andrewka válasza:
Túlzásba viszed a féltékenységet. Egyszer majd jól kirak emiatt mert megunja
22/f
3/15 anonim válasza:
Beteges féltékenység, ami előbb-utóbb szakításhoz vezet majd.
4/15 anonim válasza:
Teljesen jogos az aggodalmad, tuti az összes iwiw-es ismerősét megdugta már (beleértve a fiúkat is)... meg a facebookosokat is... szerintem ellenőrizned kellene a my vipet is!!!
6/15 anonim válasza:
nem normális...miért ne ismerhetne nőket?
7/15 anonim válasza:
nem normális, na és max csak pár szexkaland lehet, nem? attól még nem csal meg sztem
8/15 anonim válasza:
Nem. Esetleg akkor, ha idegen nők jelölik be. De ha ismerős nő bejelöli, az nehogy már zavarjon! Jó lenne, ha ő se engedné, hogy a férfi barátaiddal szóba állj, iwiwen bejelöljétek egymást????
9/15 anonim válasza:
Ha meg akarna csalni, akkor azt titokba tenné!
10/15 anonim válasza:
Na én az előző barátnőm ugy repitettem ki a f*szszopó anyjába mikor ilyet csinált.De még az este megdugtam:D
Ez a világ legidegesítőbb dolga tud lenni,hogy ha nem magyarázkodsz akkor azthiszed ha meg magyarázkodsz akkor is hülye vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!