Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja vagyunk együtt, és még nem feküdtünk le, ez gáz?
Figyelt kérdés
Mármint... szerintem legalábbis furcsa. mindketten 20 fölött vagyunk, és egyikunk sem szűz már...2009. nov. 9. 08:51
11/14 anonim válasza:
Ha nem szűz, akkor valami nincs rendben. A férfi próbálkozik, a nő meg max megmondja, hogy meddig mehet. Ezt a pasinak el kell fogadnia. de az hogy nem is próbálkozik, ez nagyon fura. Pláne hogy ilyen régóta ismeritek egymást.
Őszintén szólva engem nagyon taszítana is ha nem próbálkozna.
12/14 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem gáz.Becsüld meg ezt a pasit:)Egyébként pettinget nyugodtan kezdeményezhetsz te is, aztán majd meglátjátok!
13/14 anonim válasza:
EGYÁLTALÁN NEM GÁZ! Tizenéveseknél pláne nem, de én huszonévesen is úgy vagyok vele, hogy noha távol áll tőlem a frigiditás, prüdéria és hasonlók, szeretném MEGISMERNI valamennyire azt, akivel lefekszek, és ahhoz, hogy bizonyos fokú intimitás, bizalom kialakuljon, azért kell idő. meg szerintem izgató a fokozatosság, és ez nincs korhoz kötve. Én is dobnám azt ki, aki első-második héten követelné a szexet, illetve nem fogadná el, ha én azt mondanám, hogy még ne. De a gyakorlatban nem volt még ilyen problémám. Ha akar téged valóban a pasi, akkor nem fog pattogni, hanem örül, hogy vele jársz, és szépen kivárja. A pasid részéről sem gáz, hogy nem akart ajtóstól rontani a házba, inkább nagyon jól teszi! ha le akarsz vele feküdni és kezdeményezel, valószínűleg azért nem fog visszautasítani! De szerintem előbb-utóbb ő is megteszi a szükséges lépéseket! Egy hónap az még semmi, főleg ha nem is találkoztok minden nap! Nyugi!
14/14 anonim válasza:
Én normálisnak mondanám. Attól mert elmúltál 20, és nem vagy szűz, még nem kötelező mindenkit egy hét alatt ágyra játszanod. Na látod, az nagyobb gáz lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!