Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kész rémálom. A pasim megkérte a kezem és igent mondtam, erre közli velem hogy választanom kell közte és a bulizás között. Tehát a házasság azt jelenti, hogy láncravert kutyaként kell élnem ezután? O. o"
Nézd...
1. Az, hogy eljegyeztétek egymást, még nem kötelez arra, hogy összeházasodjatok. Ez csak a házasság előszobája, ahonnan még van visszaút, pont az olyan esetekben, ha úgymond az utolsó pillanatban kiderül, hogy mégsem működik minden olyan jól.
2. Mondjuk ha már tényleg komoly a kapcsolat, illett volna előbb előállni az igényei ismertetésével, nem csak azután, hogy igent mondtál.
3. Egy valamire való kapcsolatban az ilyesmiket meg lehet beszélni. Érdekes, mi még az eljegyzés közelében sem vagyunk, de mégis már nem egy ennél nagyobb problémát megoldottunk.
Előbb komolyodj meg, majd utána törd a fejed házasságon.
26F
Ezért most biztos le fognak pontozni , de nem érdekel.
Szerintem nincs joga a pasidnak választás elé állítani, így, ilyen formában. Ha a férjem ilyet mondott volna, hát biztos hogy kétszer is meggondolom, hogy hozzámenjek e.
Bár én nem vagyok eljárkálós, bulizós típus.
Ha a pasid szeretne téged, akkor elfogadná, hogy szeretsz eljárni szórakozni. Esetleg azt tartom elfogadhatónak, ha megkér, hogy kicsit kevesebbet járj el. Pl nem minden hétvégén hanem mondjuk havonta 1x.
De ha szó szerint azt mondta amit leírtál, hogy válassz közte és a bulizás között... hát, én nem biztos, hogy így hozzámennék. Mert ez azt tükrözi, hogy irányítani akar, és ha hozzámész ilyen feltételekkel, később már azt is megszabja majd, hogy mikor mehetsz ki az utcára...mit vehetsz fel, kikkel barátkozhatsz, kikkel nem...stb
Már az a tény, hogy választás elé állít, elégnek kéne lennie ahhoz, hogy elgondolkodj, szeret e egyáltalán.
27/N
Most itt csupa pasi írt, meg tényleg olyan lányok akiknek béna pasijuk van sajna, aki nem akar még elköteleződni és irkálják hogy örülj inkább... :)
Szóval Te nem mehetsz bulizni, de a pasid tuti elfog járni sörözni a haverokkal. Na az miben más?!?! (ha meg nem eljárkálós féle, akkor is mások az igényei az embereknek)
Önző dögök ezek a pasik. :) (az ilyenek, de nem mind :P)
Köztudott hogy a csajok szeretnek pl táncolni (én nem, de egyedi eset vagyok :D) Elmegy veled táncolni? Ha nem akkor mért nem mehetsz a barátnőkkel?
Egy kapcsolat nem arról szól, hogy nem mehetsz sehova. Vannak mindig problémás emberek, túl féltékenyek vagy irányításmániásak, de ez nem azt jelenti hogy az normális ám. :)
Ha gyerekeid lesznek se gondolom, hogy bezárva otthon kéne élned csak akkor még inkább visszafogottabban kell majd bulizni, nehogy megszólhassanak, de akkor sem tilos.
Itt mindenki csak úgy tudja értelmezni a bulizást hogy félmeztelenül tökrészegen táncolnak a csajok egy asztalon, és elmennek az első pasival egyéjszakázni? pfff :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!