Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt mikor szeret?
Ez az ember téged nem szeret, hanem megdöntött és simán tovább lépett.
Az ismerősödet meg tessékeld ki az életedből egy életre.
"Ismerősök szerint nagyon szerelmes belém, de nem akar 'zaklatni' és beijedt ... és most szenvedek miatta, de nem akarom megint én keresni"
Valaki elmagyarázná nekem egyszer és mindenkorra hogy hol van ebben a dologban a logika és az értelem?
Őt nem akarod te keresni, mert az téged lealacsonyít, viszont mindenki másnak a földkerekségen elmeséled a sztoritokat és a bánatod. Ez nem alacsonyít le? Hogy te minden követ megmozgatsz a háttérben, gondolod ez nem jut el hozzá? Dehogynem, hisz épp ezért csinálod.
Nem lenne logikusabb kihagyni a tömeget és csak vele megbeszélni ezt négyszemközt? Ráadásul akkor még meg is kapnád a választ a kérdésedre.
Vagy csak pletyizni akarnak ilyenkor a nők, mert igy lesz pörgös és értelmet nyerő az életük?
Van 20Ft kimenőd a telefonodon, hivd fel azt a gyereket és kérdezd meg hogy mi a fene van? Ha meg mellébeszél akkor menj át hozzá és adj neki egy nagy tockost egy nagy hallal, aztán slussz.
Miért igényed az hogy erről az egész világ tudjon, ha valóban szégyenled és neked derogál hogy te keresd... egyszerüen nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!