Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmi bánat elmúlik magától?
Sztem elmúlik magától! Csak mert azt kaptam egy csaj ismimtöl a pofámba, hogy az ő helyzete xarabb, mint az enyém, mert nem tudja elfelejteni a SZERETŐJÉT (igen, a szeretőjét)! Én meg végül is csak munkanélküli vagyok itt BME diplomával már egy éve...
Na mindegy, de azért én csak röhögök a nők életén néha...
Én fiú vagyok, anno nekem is volt szerelmi bánatom, és az is tartott jó pár évig, de többnyire azért, mert az a csaj volt az első az életemben (ja és nem is volt vele szinte semmi), és BME gépészen meg egy darab nőt nem láttam évekig. És én nem tudtam akkor, hogy más nő is létezik a világon, és nagy részük uncsi sablonlány.
A lányoknak meg azért mindig van lehetősége mással vigasztalódni...nekem meg csak az egyedüllét volt és mégis elmult magától...
SZÓVAL HAGGGGYUKMÁR!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!