Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelmi bánat elmúlik magától?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmi bánat elmúlik magától?

Figyelt kérdés

Sztem elmúlik magától! Csak mert azt kaptam egy csaj ismimtöl a pofámba, hogy az ő helyzete xarabb, mint az enyém, mert nem tudja elfelejteni a SZERETŐJÉT (igen, a szeretőjét)! Én meg végül is csak munkanélküli vagyok itt BME diplomával már egy éve...

Na mindegy, de azért én csak röhögök a nők életén néha...

Én fiú vagyok, anno nekem is volt szerelmi bánatom, és az is tartott jó pár évig, de többnyire azért, mert az a csaj volt az első az életemben (ja és nem is volt vele szinte semmi), és BME gépészen meg egy darab nőt nem láttam évekig. És én nem tudtam akkor, hogy más nő is létezik a világon, és nagy részük uncsi sablonlány.

A lányoknak meg azért mindig van lehetősége mással vigasztalódni...nekem meg csak az egyedüllét volt és mégis elmult magától...

SZÓVAL HAGGGGYUKMÁR!

2013. okt. 5. 23:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"A szerelmi bánat elmúlik magától?"

"Sztem elmúlik magától!"

2013. okt. 5. 23:37
 2/13 A kérdező kommentje:
tőletek kérdeztem, az én véleményem csak zárójeles.
2013. okt. 5. 23:38
 3/13 anonim ***** válasza:
elmúlik idővel (szerintem viszont az nem segít, ha lefekszel az első személlyel, aki vonzónak talál)
2013. okt. 5. 23:40
 4/13 A kérdező kommentje:
igen? És az segit, hogy önkéntelen cölibátusba vagy szüzen 21 éves korodig?
2013. okt. 5. 23:41
 5/13 A kérdező kommentje:
én anno azért lettem halálosan szerelmes abba a lányba, mert ő volt aki egyáltalán rámnézett. ja és nem nézett ki rosszul se, mitöbb még fenyegetéseket is kaptam anno irigyektől, hogy le kéne szállnom a csajról.
2013. okt. 5. 23:43
 6/13 anonim ***** válasza:
miért állsz szóba ilyen csaj ismikkel?
2013. okt. 5. 23:48
 7/13 anonim ***** válasza:
elmúlik
2013. okt. 5. 23:49
 8/13 A kérdező kommentje:

minden nő ilyen...nekik nem kell önkéntelen cölibátusba élni...ha nem szexelnek az épp csak azért lehet, mert ők nem akarják és verik a hisztit.

Egy pasinak meg gürizni kell minden kis vacak dologért.

2013. okt. 5. 23:51
 9/13 anonim ***** válasza:
ez bizony
2013. okt. 5. 23:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát igen,ezt így jó kiírni magadból, és mindenkinek volt szerelmi bánata már szerintem és nem haltak bele és lányoknak tényleg egyszerűbb de mégis ők rinyálnak,meg azok,akiknek okuk sincs rá,mert a mi helyzetünk 100x rosszabb, és...és k**va sok az "és" a szövegedben.
2013. okt. 5. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!