Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekünk miért ne lehetnének "valódi" érzéseink?
Egyszerűen nem hiszem el, hogy miért nem tudják a felnőttek elhinni, hogy 15-6 éves korosztályban is vannak kivételek, vannak akik tényleg szerelmesek, és nem csak holmi fellángolás, vagy hiszti az egész, mint ahogy ők azt gondolják. Lassan egy éve van barátom, és akárhányszor szóba hozom anyának vagy találkozik vele és beszélgetünk együtt, leint egy minket olyan mondattal, hogy "aha, gyerekszerelem, majd elmúlik".
Megértem, hogy a 15-6 évesek 90%-a egy évnél nem jár tovább egymással..stb. De attól még nem kell leinteni minket ilyenekkel, meg egy kalap alá venni.
Nem mindennapi de azért vannak kivételek, nem egy olyan idős házaspárról tudok, akik 16 évesen ismerték meg egymást, és azóta együtt vannak.. nyilván erre, nincsen sok esély, de akkor sem lehetetlen.
Igen, én elhiszem, hogy a felnőttek másképp választanak párt maguknak, más szempontok alapján, és hogy náluk komolyak az érzések. De a mi korunkban, nekünk ezek ugyanolyan érzések, ugyanolyan komolynak gondoljuk, és egy szakítás is ugyanúgy tud fájni... biztos, ha egyszer én is 30 éves leszek, visszagondolva máshogy látom majd, "gyerekszerelem"-ként, de most jelen pillanatban, van olyan komoly nekem/nekünk, mint egy felnőttnek az övé.
Ti mit gondoltok erről? A lányatok/fiatok szerelmi életéhez mit szóltok?
Ahogy látom, 31%-ban adsz jó válaszokat, így nem igazán venném figyelembe a véleményed ha nem haragszol. Nem azért, mert velem nem értesz egyet, hanem azért, mert nem tudom, te hogy vagy vele de egy 16 éves lány, az nem gyerek. Nem felnőtt, nem gyerek. A kettő között... kamasz. De teljesen mindegy. Borzasztó lekezelő vagy, még anyukámon is túlteszel, pedig rajta elég nehéz.
Utolsó.. köszi a választ! ;) Ejhaa.
16 évesen gyerek vagy. Vitatkozhatsz,de az vagy. Nem csak törvény előtt, de értelmileg sem nevezhetünk felnőttnek.
Abból is látszik hogy nem vagy túl okos, hogy ha az lennél, már észrevetted volna hogy általában azoknak van igazuk, akik le vannak pontozva, mert a legtöbb ember nem tudja egy adott kérdésre a megfelelő választ, ahogy most te sem, és ezért azt aki ellentétes véleményen van lepontozza.
Pedig igaza van. Majd idővel te is rájössz. Az elején egy kapcsolatnak amikor csak a rózsaszín köd van olyan könnyen mondja az ember azt h szereti a másikat (főleg fiatalon), pedig az még csak fellángolás. Még nem ismeri igazán a másikat csak elragadnak a kezdeti heves érzelmek. Ne haragudj de sztem te sem úgy ismered a barátodat 1 év után mint egy felnőtt kapcsolatban ismerik egymást a partnerek ennyi idő után.
Na most lehet engem is leszólni.
Téged is leszólhatunk 13-as mert ez "Ne haragudj de sztem te sem úgy ismered a barátodat 1 év után mint egy felnőtt kapcsolatban ismerik egymást a partnerek ennyi idő után." teljesen hülyeség.
Ha szerinted a felnőttek olyan jól ismerik egymást, miért nem tart az ő kapcsolatuk sem tovább néhány évnél?
És azt mondhatjuk hogy vannak kivételek, de nem biztos hogy azok a kivételek aszerint gondolnak a kapcsolatra mint azok akiknek nem működik.
Az a baj hogy a legtöbb ember a szerelemre építi a kapcsolatát, de gondolom ebben egyetértünk, a szerelem múlandó, amikor elmúlik, a kapcsolat amit rá építettek, szintén elmúlik. Azok akiket kivételnek neveztek, nem hiszem hogy a szerelemre építették a kapcsolatukat, éppen ezért lesznek ők kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!