Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan/Hol találhatnék olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan/Hol találhatnék olyan férfit, akire szívem szerint vágynék?

Figyelt kérdés

Kifogytam az ötletekből, és hiába kerestem nem találtam. Vagy ha még is, én nem feleltem meg.

Sajnos sem arcra, sem kellő magabiztossággal nem rendelkezem, ahhoz hogy komoly kapcsolatot tudjak teremteni.

Sajnos más nincsen csak az eszem, és a meleg szívem. Ami ugyebár manapság nem elegendő.

2013. júl. 17. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Disney

CW

2013. júl. 17. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:
mire vágyik a szíved ?:D
2013. júl. 17. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:

A meleg szívvel semmi baj nincs szerintem, viszont arra az észre kíváncsi lennék azért:D nőknek nem sok van szerintem.

De egyébként azt nem értem , hogy komoly kapcsolatot szerintem tök könnyű teremteni, megtartani nehéz csak és általában a nőn bukik! vagy az éretlen pasin, de inkább a nőn!!(szerintem). 20/f

2013. júl. 17. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:
mindegy csak ne it GYIK-en...zsepit ne adjak? Azzal hogy itt siránkozol nem jutsz egyről a kettőre.
2013. júl. 17. 13:40
 5/6 A kérdező kommentje:
viszont ötlet gyűjtés céljából tettem fel a kérdést. kulcs szó az elfogadás és megértés
2013. júl. 17. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Sosem értettem az ilyen kérdéseket. Ott találsz magadhoz valót, ahová szívesen jársz. Ha kirándulni szeretsz, elmész teljesítménytúrákra. Ha a tuc-tuc-ot szereted, akkor irány a diszkó! Ha valamilyen népzenét kedvelsz, akkor menj táncházba!
2013. júl. 17. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!