Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viccen kívül sok (nem mindegyik) nő miért ragaszkodik a biztos szarhoz párkapcsolatban?
Nem én voltam a kérdező kedves 61%-os, mármint én először kérdezem meg ezt ma. Sorry ha már más is kérdezte.
Köszönöm a válaszokat!
1) egyik barátnőm azért maradt a "biztos sz.rban" mert meghaltak a párja szülei és úgy gondolta otrombaság lenne akkor otthagyni mikor még nincs rajta úgy-ahogy túl
2) másik barátnőm mikor összeköltöztek a pasival, közös kölcsönt vett fel és nem akart hazamenni az anyjához aki egy részeges agybeteggel élt, így inkább kihúzta a palival amíg az anyja pasija le nem lépett
3) ilyen aggszűz típusú csaj volt, 25-6 éves korára kapott egy fogatlan fazont elég keservesen és tudta hogy nem jár neki jobb (és tényleg nem, ő ezt reálisan látta)
4) az apja tanyáján akarta leélni az életét, a szomszéd tanyán élő pasival jött össze. az erős hogy "sz.r" a kapcsolat, az a megférünk egymással-féle de ő nem akart városi pasit, mert azok szerinte nem értenek a földhöz, nem is akarják, a többi tanya meg messzebb volt (és talán rosszabb volt a választék is)
5) becsúszott a kölyök és nehogy apa nélkül nőjön fel stb.
én ilyenekről tudok de biztos vannak még más okok is
Erre én is kíváncsi vagyok, kérdező!
Ismerek egy barcikai párost, hát ne tudd meg; kajak rossz nézni, ahogy vergődnek (ráadásul az egész egyetemnek beszédtémát szolgáltat a pár fiú tagja, mert vak-világtalannal megcsalja a nőjét, az meg állítólag semmit nem tud erről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!