Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viccen kívül sok (nem mindegyik) nő miért ragaszkodik a biztos szarhoz párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 17:02
1/15 anonim válasza:
Mit definiálsz biztos szar alatt?
2/15 A kérdező kommentje:
hanyatló, boldogtalan, leépülő érzelmi állapotok
2013. okt. 5. 17:04
3/15 anonim válasza:
Mert lusták kilépni abból. Mert jajj most egy újba belevágni, aajj az olyan fárasztó. Á inkább elviselem inkább lesznek rossz napjaim.
Vagy mert attól még mindent megkap.
4/15 anonim válasza:
na erre én is kíváncsi vagyok :D pont egy ilyen lányt fűzök, de még így is hogy azt mondja érez irántam valamit még mindig együtt vannak pedig csak hétvégente találkoznak, és azt mondja már nem szerelmes belé...
5/15 NyolcOne9 válasza:
Mert önbizalom hiányosak és azt hiszik, hogy nem érdemelnek/kaphatnak jobbat.
6/15 A kérdező kommentje:
De ha önbizalom hiányosak, akkor bizonyos társas szituációkban ez miért nem nyilvánul meg? Ergo mégis nagyszájúak, határozottnak adják el magukat.
2013. okt. 5. 17:08
7/15 anonim válasza:
így van. Lehet h szar ugyanakkor kényelmes,biztos pont is,ez mindkét nemről elmondható.
9/15 NyolcOne9 válasza:
Azért, mert a komplexusaikat a nagyképűséggel kompenzálják.
10/15 anonim válasza:
Más megfogalmazásban ma már kérdezted ezt:) Ott is kaptál már válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!