Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ebből mire kéne gondolnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ebből mire kéne gondolnom? Megcsalt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kicsit idióta kérdés, de van egy barátom 1 hónapja. Viszont már három éve ismerem, szóval mondhatni jól ismerem nagyon.

Kiraktuk fb-ra, hogy együtt vagyunk, tudom semmi extra jelentősége nincs, de mégis. És most valamikor a napokban elrejtette, hogy ne legyen ez látható, most vettem észre.

Először nem is értettem, és rákérdeztem, hogy miért? mire csak össze-vissza habogott baromságokat, meg terelt, és borzasztó béna módon hazudott mindenfélét.

Tényleg nem úgy ismertem meg, mint aki félrelépős lenne, korábbi kapcsolatai alatt ő volt a hűség mintaszobra (de komolyan) de akárki más lépett volna egy ilyet, most okkal gondolnék a legrosszabbra... Szerintem.

Vagy hát nem tudom, ti ezt hogy látjátok? Kétségbe vagyok esve, mert előző barátom is megcsalt, és már akkor is idejekorán észrevehettem volna, ha hajlandó vagyok szembesülni a jelekkel, és nem akarok megint ugyanabba a hibába esni, ha már az elején mismásol, akkor én ezt nem akarom... De nem tudom, hogy ez tényleg ennyire rossz, vagy csak én fújom fel.

Légyszi normális válaszokat, nekem ez komolyan probléma.

Huszonévesek vagyunk.

2013. okt. 4. 00:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező:

Két lehetőség van:

1) A párod megcsal, de azt akarja, hogy te szakíts vele, mert fél a szádtól

2) A párod nem csal meg

...

Ha én megcsalnám a páromat, de vele szeretnék maradni, akkor én nem rejteném el a kapcsolatot, hanem még néhány új képet is feltőltenék magamról és a páromról, és alá írnék egy olyan szöveget: "Ő az kit a világon a legjobban szeretek, és akit soha sem csalnék meg", és az ő facebook címén hozzá szolnék minden fényképéhez, és minden fényképét like-olnék.

...

De ha azt akarnám, hogy dobjon, mert nem akarok oka lenni a szakításnak, akkor sem úgy, hogy a kapcsolatomat elrejtem, hanem megutáltatnám magam a párommal.

....

ERGO: Ha a párod úgy gondolkozik mint én, akkor 80%-ban nem csal meg.

...

2013. okt. 4. 01:10
 22/27 Macheta válasza:

Figyelj szerintem nem kell mindjárt a legroszabbra gondolni lehet hyogy haverjai/munkatársai/családjából valaki többször megemlitete hogy ez "béna"vagy iesmi,elrejtete és amikor megkérdezted akkor nemakarta hogy megtud hogy ez zavarja enyi

UI:bocs a helyesirási hibák miat este 1:09 van ma 3 órán is felszólitotak felelni 2 doga 10km bicajozás fárat vagyok :D ja és ha kiderül miért rejtete el akkor irnál 1 üzit?

2013. okt. 4. 01:10
 23/27 A kérdező kommentje:
Jó, ha rájövök, megírom. :D
2013. okt. 4. 01:16
 24/27 anonim ***** válasza:
Nagyon cuki a nyuszikás jelmezed!
2013. okt. 4. 01:18
 25/27 menta34 ***** válasza:

Egyszerű: Kielégületlen. Azzal, hogy rejti a kapcsolatot, nagyobb eséllyel eshet be valami szex.

Ha rám hallgatsz tökéletesen felesleges azon agyalni vagy veszekedni, hogy megcsalt-e vagy meg akart-e csalni, ha kell a kapcsolat a kiinduló problémát kezeld, ha pedig nem kell akkor ne kínozd és ne várj el tőle hűséget.

2013. okt. 4. 06:42
 26/27 anonim ***** válasza:
Igen, már nem egyedül vagy mellette.
2013. okt. 4. 06:59
 27/27 anonim ***** válasza:
nem csalt meg, csak ismerkedik más pasival, és ezért rejtette el,hogy ne lássák hogy kapcsolatban van
2013. okt. 4. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!