Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ebből mire kéne gondolnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ebből mire kéne gondolnom? Megcsalt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kicsit idióta kérdés, de van egy barátom 1 hónapja. Viszont már három éve ismerem, szóval mondhatni jól ismerem nagyon.

Kiraktuk fb-ra, hogy együtt vagyunk, tudom semmi extra jelentősége nincs, de mégis. És most valamikor a napokban elrejtette, hogy ne legyen ez látható, most vettem észre.

Először nem is értettem, és rákérdeztem, hogy miért? mire csak össze-vissza habogott baromságokat, meg terelt, és borzasztó béna módon hazudott mindenfélét.

Tényleg nem úgy ismertem meg, mint aki félrelépős lenne, korábbi kapcsolatai alatt ő volt a hűség mintaszobra (de komolyan) de akárki más lépett volna egy ilyet, most okkal gondolnék a legrosszabbra... Szerintem.

Vagy hát nem tudom, ti ezt hogy látjátok? Kétségbe vagyok esve, mert előző barátom is megcsalt, és már akkor is idejekorán észrevehettem volna, ha hajlandó vagyok szembesülni a jelekkel, és nem akarok megint ugyanabba a hibába esni, ha már az elején mismásol, akkor én ezt nem akarom... De nem tudom, hogy ez tényleg ennyire rossz, vagy csak én fújom fel.

Légyszi normális válaszokat, nekem ez komolyan probléma.

Huszonévesek vagyunk.

2013. okt. 4. 00:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Gondolom a csak úgy leszedtem válasz a részéről kielégített volna kérdező.Akkor is ezen nyáladzanál ha megmondta volna egyenesen hogy csak és kész.
2013. okt. 4. 00:52
 12/27 Hanariko ***** válasza:
nem neked szólt, most javítottam xD
2013. okt. 4. 00:52
 13/27 anonim ***** válasza:

Hanariko:

Az első egy idióta válaszoló! Az a mániája, hogy minden kérdésre válaszolgat. Közben mindenki utálja az oldalon, és senki nem kiváncsi rá! Nem értem miért nem húzott már rég el innen. Remélem a moderátorok minél előbb banolják innen a francba. Arról nem beszélve, hogy gy helyett rendszeresen yg-t ír! Idiot -_-

2013. okt. 4. 00:53
 14/27 anonim ***** válasza:
Na akkor csak benézted! Duplán. :P
2013. okt. 4. 00:53
 15/27 A kérdező kommentje:

Családjának is mesélt rólam, meg barátainak is. Szóval nem rejtegetett, vagy ilyesmi. Tényleg nem értem ezt, annyira nem áll össze azzal a képpel, ahogy én megismertem.

Elég vegyesek a válaszok, most ebből nem tudom, hogy akkor foglalkozzak-e még ezzel vagy sem?

2013. okt. 4. 00:54
 16/27 anonim ***** válasza:
hmm :/ en kerdeztem, hogy felvallalt-e mar. szerintem erdemes lenne a vegere jarni, esetleg a haverokon keresztul ugyesen, hogy mierz lehet ez, ...ha mar o nem mond semmit.
2013. okt. 4. 00:56
 17/27 anonim ***** válasza:
Kérdező.Egy kocka vagy és egy lány.Nyilvánvaló hogy mi bármit tanácsolunk te egész végig ezen fogsz agyalni és toszogatni a barátodat.
 18/27 Hanariko ***** válasza:
ha téged foglalkoztat, akkor foglalkozz vele, úgysem tudnád elfelejteni. kérdezz rá még párszor, hátha mondd valami értelmeset is. (de ne támadd le rögtön hogy "jaj tuti megcsalsz")
 19/27 anonim ***** válasza:
Szép volt 67%-os! :3
2013. okt. 4. 00:57
 20/27 anonim ***** válasza:
inkább ne gondolkozz ilyeneken
2013. okt. 4. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!