Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy lány kicsit palócul beszél?

Figyelt kérdés
Faluról költöztünk városba és még 3év után is lehet kicsit hallani, hogy honnan is jöttem:)Ez a fiúknak gáz, vagy lehet, hogy ez zavarna valakit?
2009. nov. 8. 16:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, szerintem is az egy kicsit, legalábbis engem zavar mikor így beszél valaki:S
2009. nov. 8. 18:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Sztem nem, nekem volt olyan ismerősöm, aki a szegedi e betűs stílusban beszélt. Am legfeljebb lesz miről beszélni, hogy te miért is beszélsz így :D

20F

2009. nov. 8. 20:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem édes, nekem tetszik, de nem biztos, hogy a haverjaimnak bemutatnálak(a saját érdekedben)
2009. nov. 8. 22:47
 14/19 anonim ***** válasza:
biztos van olyan, akit zavar, azzal nem kell foglalkozni.
2009. nov. 11. 20:35
 15/19 anonim ***** válasza:
DIK mán győzike is onan gyüt és lád mire vitte persze hogy gáz hallgasd vissza magad magnórol
2009. nov. 11. 21:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, őrizd meg, ameddig csak tudod. Én nagyon szeretem a különböző tájszavakat, van egy csomó szó, amit másképp ragozok, mint ahogy kellene. Persze tudok váltani a köznyelvre, ha kell.

A lakótársam szabolcsi, én zalai vagyok egy csomó vasi szóval anyukám révén. Sokszor szoktuk ugratni egymást azzal, hogy ki milyen szót hogyan használ.

2009. nov. 11. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem nagy baj.Engem az jobban idegesít,ha valaki síkhülye helyesírásból...:S
2009. nov. 11. 22:03
 18/19 anonim ***** válasza:
szerintem aranyos :)
2009. nov. 12. 00:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Micsoda hülyeség, már miért lenne gáz? Gáz az ha egy lány társaságban káromkodik, metrón zabál, buliban részeg, na ez gáz pl. Aki szerint gáz a tájszólás, azt köpjed pofán és ne is állj vele szóba.
2009. nov. 12. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!