Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy lány kicsit palócul beszél?
Figyelt kérdés
Faluról költöztünk városba és még 3év után is lehet kicsit hallani, hogy honnan is jöttem:)Ez a fiúknak gáz, vagy lehet, hogy ez zavarna valakit?2009. nov. 8. 16:44
1/19 anonim 

válasza:

Nekem egyszer volt randim falusi lánnyal, szerintem nagyon aranyos, ha csak kicsit, de hallható a tájszólás : D
19/F
2/19 anonim 

válasza:

Abszolút nem gáz. Mondjuk én meg szabolcsi vagyok és veszettül hallatszik, legalábbis mindenki mondja. Most Sopronban tanulok egyébként, szóval igen észrevehető a külömbség. De na. Én szeretek így beszélni.
Szeresd magad, és mások is szeretni fognak.
3/19 anonim 

válasza:

Anyum is szabolcsi és már egyáltalán nem hallani rajta. Bár mikor megismertem, már akkor se volt semmi különleges benne. xD
4/19 anonim 

válasza:

Miért lenne gáz, hogy máshova tartozol?! Az a gáz, hogy ez megfordult a fejedben...
6/19 anonim 

válasza:

szerintem is inkább aranyos, van egy csabai barát bnöm, neki is van egy kis akcentusa, és amikor néha találkozunk, hát egyszerüen imádom hallgatni!!!! :D
7/19 A kérdező kommentje:
Csak mert vannak olyan aranyos emberek,akik vagy poénból, vagy bunkóságból elkezdenek utánozni, és azért rosszul esik.
2009. nov. 8. 17:01
8/19 anonim válasza:
Dehogy gáz :D, kicsit szokatlan amúgy, pl én rábaközi vagyok és 5 évig zenéltem, tehát jóval jobb az ilyen hallásom mint másoknak és meghallom a másfajta akcentusokat, és már egyetemista vagyok és elég sok szlovákiai magyar tanul itt, és először tök fura volt az akcentusuk, de megszoktam :) szobatársam is szlovákiai magyar először fura volt az akcentusa de megszoktam :), sőt szerintem az ilyen akcentusok sokkal szebbek, mint pl a hivatalos nyelv
10/19 anonim 

válasza:

Ez egy természetes dolog, én a helyedben büszke is lennék rá, nyelvi sajátosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!