Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez az sms ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez az sms ciki volt? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Ma kedveskedni akartam a baràtomnak ezzel az sms-el "Hogy van ma a legszebb,a legaranyosabb és a legcsodàlatosabb férfi a vilàgon?" De még csak nem is vàlaszolt rà...ennyire ciki ez az sms!? Fiuk ti örülnétek egy ilyen sms-nek!?
2013. okt. 3. 18:46
1 2
 11/15 Je Veux ***** válasza:

Ja hogy még csak rövid ideje vagytok együtt és még nem mondtátok egymásnak, hogy "szeretlek".

Nost ebben az esetben ez az sms egy kicsit sok volt, szerintem.

Néha én is írok ilyet, de mi már évek óta együtt vagyunk.

Ez nem ciki, hanem inkább ijesztő lehet neki, főleg ha ő nem igazán érez úgy, ahogy te.

2013. okt. 3. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:

"legszebb, legaranyosabb" ... csak én vagyok az egyetlen aki ilyen szavakat soha nem mondana a barátjának? Ezeket inkább lányokra mondják... a férfi lehet szexi, szívdöglesztő, jóképű, sármos, vonzó, kedves, imádnivaló, édes... de az én párom szerintem furin nézne rám :D bár nekem sem állna a számra, mert ha ránézek nem az jut eszembe milyen cukimuki, hanem hogy huuh micsoda pasi. De ez csak én vagyok :)

Ettől függetlenül a szándék kedves volt. Lehet csak szimplán nem függ a telefonján non-stop.

2013. okt. 3. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy lánytól hónapokon át kaptam kedves, szerelmes SMS-eket, és végül elérte hogy teljesen megbíztam benne. Később rájöttem, az egész hazugság volt, átverés, az SMS-ek is..
2013. okt. 3. 20:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem àll szàndékomban hazudni neki,ha azt irtam hogy "szeretlek" az azért volt mert igy is érzem..szeretném ha egy nap ö is igy érezne iràntam,talàn ezért is "nyomulok" annyira hogy foglalkozzon velem ...jelenleg azt érzem,hogy nem vagyok része az életének...
2013. okt. 3. 20:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy ő nem szokott sms-ezni.
2013. okt. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!