15éves vagyok, lány és nagyon megbízok a páromban és tényleg nagyon szeretem. Ma készen álltunk arra, hogy lefeküdjünk, előjáték meg is volt meg minden, de nagyon féltem, hogy fájni fog, és elkezdtem remegni... Mondta, hogy egyáltalán nem tartja cikisnek vagy valami, mert ez tök normális ha egy kicsit félek.. de én tényleg nagyon félek, de kívánom már nagyon.. Mit kéne csinálnom, hogy ne legyen ennyire önbizalomhiányos? Nem tudnátok segíteni?
Szerintem folytassátok az előjátékokat, még nem vagy kész rá 14/F
2012. dec. 29. 23:39
2/9 anonim válasza:
Ha félsz tőle hol vagy rá kész ? Arról nem is beszélve ha ennyire rágörcsölsz hüvelyizmok összefognak húzodni és még rohadtul fájni is fog ..
Fektessetek sok időt előjátékra párod lazítson el teremtsetek relax környezetet stb ,,
2012. dec. 29. 23:41
3/9 anonim válasza:
maradjatok még sokáig az előjátéknál akkor jobban ki is fogsz tágulni és végén szerintem több önbizalmad lesz tőle
2012. dec. 29. 23:44
4/9 anonim válasza:
Nem kéne 15 évesen "nagyon szerelmesen" szexelni,várj még 2-3 évet mire elég érett leszel és eléggé felkészült leszel nem vagy még az sőt 15 évesek még nem érettek a szexhez
2012. dec. 30. 13:43
5/9 anonim válasza:
igen, baromi ciki hogy 15 évesen ilyenen jár az eszed. Menjél inkább és játssz a babáiddal...
2012. dec. 30. 16:10
6/9 anonim válasza:
15 évesen ásd el magad, 18 éves korodra értéktelen leszel, és kiélt, akár egy k..va. Undorító vagy
2013. jan. 1. 05:18
7/9 anonim válasza:
1) Ne hallgass a "ku.vázó" és/vagy öntelt, arrogáns, kioktató hozzászólásokra, érzelmileg éretlen tökfejek mind.
2) A lélek sokszor elköveti azt, hogy egyrészről nagyon vágyik valamire, de ugyanakkor rágörcsöl, ha a vágy megvalósulni látszik. Sokféle oka lehet, de a végeredmény akkor is az, hogy nem tudod magad jó érzéssel átadni magad a dolognak, és akkor ne erőltesd. Az izgalomnak két fajtája van, az egyik, ami közben motivál és hajt előre (mint egy egészséges vizsgadrukk), a másik pedig figyelmeztet, hogy ne erőltesd, mert csak rontasz a helyzeteden. Annak a hozzászólókkal értenék egyet, aki azt mondta, hogy folytassátok a csókolózást és az előjátékot...
2013. jan. 3. 11:34
8/9 anonim válasza:
Mondjuk maszturbálj a kisujjaddal aztán egyre nagyobb dologgal végül megy élesben
2013. jan. 3. 13:17
9/9 anonim válasza:
Ha 15 évesen szexelni akarsz, mi lesz veled ha 20 évesen találkozol életed pasijával, aki szűz? Te bevallod neki, hogy már öt éve élsz nemi életet? Várjál még pár évet, nem ciki a szűzesség!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!