Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet felejteni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretsz valakit állítólag ő is téged de ő még egy valakit is szeret ugyan így rajtad kívül.Nem tudja hagyni se őt se téged.Röviden egy Qrva de nagyon szereted.

Együtt vagytok majdnem egy éve de közbe elkezdet egy másik embert is szeretni... ilyen a mesébe sincs de sajnos még is van :(

Hogy lehetne örökre hagyni nem használ semmi csúnya szó vagy csak lazán elküldeni a pic*ába mert akkor öngyilkossággal fenyeget. Mit lehet tenni?

2013. okt. 2. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok spongli kell :D Az öngyilkossággal fenyegetőző emberek 99 százaléka nem képes megölni magát sztem
2013. okt. 2. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy sablon, de az idő majd megoldja.
 3/9 anonim ***** válasza:
Öngyilkosság törvényellenes, köpd be zsaruknál.
 4/9 anonim ***** válasza:
Pálinka...
2013. okt. 2. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Szóval csajról van szó. Elég érdekes az biztos, más szóval nem normális, szerintem hagyd a francba az ilyen ribizliket, csak kihasznál.
2013. okt. 2. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Én Dr. Jack Daniels-t ajánlom
2013. okt. 2. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Felejteni úgy lehet, ha felismered az élet szépségeit anélkül is, aki nélkül most nem tudnád elképzelni.
2013. okt. 2. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Akit nem hagysz meghalni az nem fog hagyni élni. Ezt tanuld meg.
2013. okt. 2. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:

1. Végy egy zacskót!

2. Végy egy tubus pillanatragasztót!

3. Nyomd bele a ragasztót a zacskóba!

4. Szorítsd az arcodhoz, aztán szívd be a gázt!

Ismételd egy hónapig! Nem fogsz emlékezni semmire.

2013. okt. 2. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!