Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud felejteni?

Figyelt kérdés

Kicsit betelt a pohár,és mondtam pár olyan dolgot,amit nem kellett volna.Sajnos előfordul,hogy hirtelen haragomban meggondolatlanul beszélek.Ő dettó.Bocsánatot kértem már nem egyszer,mégis olyan hideg velem.ezeken töpreng.

Egy felnőtt férfiről beszélünk!Mit tehetnék még?

2013. szept. 22. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
megerdemled asszed nektek mindent lehet csak mert sunatok van ?? hat tiszteletem a tagot !!!!!
2013. szept. 22. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Takarodj már a francba 22%-os gyerek?
2013. szept. 22. 16:33
 3/5 anonim válasza:
100%
ilyenkor nem lehet mit csinálni, ha szeret akkor úgy is előbb utóbb megunja ezt a viselkedést.
2013. szept. 22. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Elárulom hogy valószínűleg rájött hogy egy hisztis sárkány vagy és tudatosult a fiúban hogy erre nincs szüksége.
2013. szept. 22. 16:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy szeret-e.

Nem vagyok hisztis sárkány.Felnőtt emberek vagyunk,meg lehetne beszélni,hogy ki mit szeretne.Emiatt sokalltam be.

2013. szept. 22. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!