Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok felejteni 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok felejteni 1 év után?

Figyelt kérdés
Úgy érzem tovább tudnék lépni, de valami mindig visszahúz. Mit tehetnék?
2013. júl. 7. 07:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam én is. Ő szakított velem, különösebb indok nélkül. Teljesen a padlóra kerültem a szakítás miatt, mert nagyon-nagyon szerettem ezt a fiút. Aztán szép lassan kezdtem elhidegülni tőle, ami annak köszönhető ahogy viselkedett velem a szakítás után. Ezalatt azt értem, hogy nem köszönt, kikerült az utcán, elfordította a fejét, valótlan dolgokat híresztelt rólam. Na hát köszönöm szépen, de nem vagyok se leprás se hülye. Szóval nekem ezek után könnyű volt felejtenem.

Próbáld meg megkeresni benne a hibákat, és csak azok legyenek előtted. Írj neki egy levelet, amiben leírod az érzelmeid, a gondolataid és azután égesd el! (Egyik barátnőmnél hatásos volt.) Tudom, hogy elcsépelt szöveg, de az idő is nagyon sokat segít! :)

20/L

2013. júl. 7. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért szakítottatok, ez a te dolgod, viszont ahhoz túl legyél rajta, önismeret szükséges. Nem is kicsi! Felejtsd el az olyan gondolatokat pl hogy miért nem voltam jó neki? Mit rontottam el? Miért ilyen? Vajon gondol rám? Stb. Helyette tudatosítsd a jelen helyzetet: nincs velem, nem gondol rám, jól megvan nélkülem. Tehát a nagyon fájó tényeket. Muszáj felülemelkedni az önsajnálaton. Neki jó, neked rossz. Ne legyél saját magad ellensége. Egy év alatt ezek miatt se magadnak, se másoknak nem adtál esélyt. Vajon ö is ezt teszi? Nem hinném.
2013. júl. 7. 08:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Mindig felbukkan... de most minden "kiskaput" becsuktam előtte, így talán már nem tud megingatni.
2013. júl. 7. 08:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sem tudok túllépni de én már 2 éve nem pedig csak 4 hónapot jártunk de nagy szerelem volt. Azóta sem érzek hasonlót senki iránt. De még minimum érdeklődést sem.. Senki nem kell :(

Pedig azt gondoltam lezártam már magamban de úgy látszik mégsincs igy. Vagy csak nincs körülöttem megfelelő ember? :(

2013. júl. 7. 09:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen,mindig próbálom elfelejteni,de akkor bukkan fel. Amíg nem találunk megfelelő embert, aki úgymond " el tudná feledtetni" a sérelmeket, akkor úgy tűnik addig rágódunk.
2013. júl. 7. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 7 évig nem tudtam túllépni...
2013. júl. 7. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
7 évig?? Jézus Mária.. belegondolni is szörnyű..:(
2013. júl. 7. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!