Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Azt hiszi, hogy egy bunkó hülyegyerek vagyok!
Az történt, hogy fészen beszélgettem egy nagyon jó barátommal, én 16/f, ő 15/l, nagyon jól megvoltunk, ölelkeztünk, voltak puszik, de azt vettem észre, hogy amikor ő jön oda hozzám suliban, mivel egy suliba járunk, akkor tök jófej, de amikor én őhozá, akkor nem nagyon lelkes..
Szóvá tettem, ő bocsit kért, azt mondta, nem volt olyan hangulatban. mondom semmi baj, mondom max annyit ér el, hogy nem megyek hozzá oda. és itt az a mondat, amit nagyon bánok hogy leírtam: "Habár ez nem nagy veszteség" - És magára vette, pedig én arra értettem, hogy neki nem nagy veszteség ha nem megyek oda hozzá, de úgy vette, hogy azt mondom, hogy ő nem nagy veszteség nekem.. ezen annyira kiakadt, leirta hogy csalódott bennem, aztán nem is válaszol. hozzám sem szól, ha odamegyek elfordul, nem akar velem beszélni.. mással se beszél az ügyről, nem is lehet vele megértetni hogy mi is történt.. Mit tegyek??
Istenem, hát küldd el ennek a kérdésnek a linkjét neki.
Vagy írd/mondd ezt: "figyu, kedvesem, a múltkor véletlenül megbántottalak, pedig nem akartalak, mert nagyon szeretlek, ezért is esett rosszul hogy olyan hideg voltál mikor odamentem hozzád. Légyszíves ne haragudj. Én se haragszok. Nem haragszol?" Ennyi, tahókám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!