Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszi, hogy azért csinálok x dolgot, mert én azt gondolom, hogy érdekli őt? Miért? Bővebben kifejtem lent.
Figyelt kérdés
Hosszú kérlek olvassátok el.2,5 évig voltam együtt egy fiúval, szerettük egymást, ő szakított, sokat veszekedtünk, sok hülyeséget csináltam, szinte mindenért veszekedtem, és ehhez hasonló dolgok. Majd azt is mondták neki, hogy megcsaltam amit el is hitt, igazából, 1 részről hiheti ezt mert tényleg nem voltam a közelébe, de nem volt ott amiért ezt mondhatná, másrészt ismer már annyira, hogy tudhatná, hogy nem tennék ilyet. Nagyon megbántam a dolgokat és nagyon sokáig próbálkoztam, hogy újrakezdhessük, az össze elkövethető hibát elkövettem, futottam utána, szerelmet vallottam, és minden ilyen dolgot megtettem csak azért, hogy ismét velem legyen, úgy érzem ezzel még jobban csak eltaszítottam. Ő azt mondja nem szeret és túl lépett, bár nagyon sokszor más mondott, 1x azt hogy szeret, aztán azt hogy nem válaszol rá, aztán megint más aztán azt hogy nem, amikor újabb esélyről kérdeztem ugyan ez egyszer azt mondta hogy nem aztán hogy nem tud mit mondani, aztán hogy megbeszéljük... most kiderült, hogy neki van más.. akivel elvannak és alakulnak köztük a dolgok ha minden igaz.. ő azt mondja hogy az hogy nem szeret nem 1 hét alatt történt hanem az elmúlt hónapok alatt hozzátenném.. nem olyan túl rég azt mondta hogy szeret.. na már most ő nem akarta hogy tudomást szerezzek a másik lányról.., mondván nem tartozik rám, amikor megtudtam nagyon kiakadt, mondván őt elárulták.. és elmondták nekem azok ezt a dolgot akiket megkért hogy ne mondják el.. elv nem érdeklem őt és nagy ívbe sz.rik rám... akkor mit számít az neki hogy tudok e az új barátnőjéről vagy sem.. ?! Később megkérdezte tőlem hogy ezek után nem fogok vele beszélni?.. Mit érdekli ez is..? Ha nem érdeklem a másik dolog, hogy eljárok szórakozni, és bármit teszek ő azt hiszi hogy én azért csinálom, mert én azt hiszem, hogy őt érdekli..? Mégis miért gondolja ezt..? Nem azért járok le bulizni mert azt hiszem hogy őt ez érdekli..csak kikapcsolódni de ő teljesen azt hiszi hogy miatta.. és folyamatosan leírja, hogy nem érdekli és én mégis azt hiszem hogy igen... meg én direkt olyan dolgokat csinálok amiről én azt hiszem hogy őt idegesítené én ehhez értek stb.. nem szeret és nem érdeklem minek csinálja ezt?.. Nekem nagyon fáj az hogy neki már van más.. felse tudom hogy majdnem 3 év után máris más lány tudja érdekelni először nem hittem el hogy nem szeret és tovább lépett de most már így igen csak azt nem értem.. miért nem lehetett ezt elmondani nekem.. elhiszem hogy nem tartozik rám de miért kell eltitkolni... én mai napig vissza akarnám őt kapni de így nem hiszem hogy lenne bármi esély... valakitől várnék egy logikus magyarázatot erre mi miért van vagy mégis mi ez.. ide vagy oda ez a sok év én hiszem hogy nem szeret és esélyt se látok semmire.2013. júl. 21. 19:03
1/3 A kérdező kommentje:
Illetve ha megvan neki említve neki a másik lány semmit nem mond a válasz oké.. igazából nem kezdett el védekezni annyit mondott hogy nincsenek együtt és nem tartozik magyarázattal, ha szóba kerül a lány nem mond semmit, csak annyit hogy oké, jó stb. Még csak azt se mondja, hogy legyen már békén hagyva ezzel a témával, miért..? Én arra gondolok hogy komolyan érdekli ez a lány őt.. és mástól is ezt hallottam. Szerintem komolyan gondolja
2013. júl. 21. 19:22
2/3 anonim válasza:
engem is érdekelne miért lehet ez, full ugyanígy jártam én is :( én irtam a csajnak és mondta hogy járnak az exem meg bőszen tagadja pedig esélyem sincs nála mit érdekli akkor... talán nem akarja hogy rosszul essen meg elvezi hogy futunk utána én erre jutottam
3/3 A kérdező kommentje:
Várjuk együtt a válaszokat! :D:)
2013. júl. 21. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!