Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet egy szexmániás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy szexmániás pasit megtartani?

Figyelt kérdés
2007. okt. 1. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
óóó...hát ennél mi sem könnyebb...elégitsd ki és teljessitsd amit akar.garantáltan megtartod:D
2007. okt. 1. 18:30
 2/8 anonim válasza:
88%
ebben az esetben egész biztosan nem igaz az állitás h az ellentétek vonzzák egymast... sztem egy sexmanias pasit csak egy sexmanias csaj tud kielégiteni hosszu tavon.
2007. okt. 1. 18:45
 3/8 anonim válasza:
100%
Egy igazi szexmániás pasit képtelenség megtartani csak magadnak-legalábbis ha a testi kapcsolatot nézzük.Nem igaz,hogy nem szeret ha megcsal,csupán arról van szó,hogy változatosságra vágyik.És hiába adsz meg neki mindent szexuálisan,egyvalamit biztos nrm fogsz tudni:az újdonság varázsát.És nem mellékesen az a kellemetlen érzésed támadhat,hogy kihasználtak...
2007. okt. 1. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Attól függ mennyire szexmániás. Én párom naponta kétszer szereti és meg is kapja ritka kivétellel. Volt hogy egész éjszaka nem aludtunk. Ez már szexmánia? Most vagyunk együtt 2 éve és megtartottam eddig. Ha szeret és változatosságot adsz neki, akkor meg fogod tudni tartani, de nyújts változatosságot, egy szexi fehérneművel, valami újítással. Én már egy párszor megleptem amitől elállt a szava. Ez kell nekik. Ja és abban igaza van az előttem szólóknak, hogy ahhoz neked is nagyon kell szeretned a szexet, hogy ne érezd kényszernek és ne utáld meg.

2007. okt. 2. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha te is ilyen vagy nincs gond,ha meg nem es eroltetettnek érzed ezt a dolgot akkor ha nemcserélsz elobb utobb a fiu félrenéz majd,,,persze mindig vannak kivetelek
2007. okt. 2. 13:11
 6/8 anonim válasza:
31%
Ha nagyon az akkor nem tudod majd kielégíteni. Akkor meg megcsak. Minek akarsz te egy ilyet megtartani?
2007. okt. 3. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Hát, elég nehéz.Szerintem sehogy, mindig lesz más aki újdonságot kínál és élni fog a lehetőséggel hogy kiváncsiságát enyhitse.Vagy ha ki is tart melletted ideig-óráig fog melletted lenni és amikor te már azt hiszed csak te kellesz neki és te vagy a 100% és lecsihadt melletted akkor ejt át.

Hallgass rám, évek keserves tapasztalata!!!!

2007. okt. 6. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Nekem nem okozna gondot:) én is az vagyok, ha ez azt jelenti, hogy gyakran szeretem:)))

a szexmániás pasit szexel tudod megtartani, ha viszont nem adod meg neki akkor el fog menni, és keres valakit aki megadja azt amire vágyik

2007. dec. 26. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!