Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal szoktunk honfogla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal szoktunk honfoglalózni, és szakítani akar velem, mert vesztettem. (? )

Figyelt kérdés

Gyorsan írtam be a választ, és nem volt ideje átgondolni.

Két éve vagyunk együtt, félek, hogy ezért fog velem szakítani.

22/L

2013. okt. 1. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
akkor hagyd hagy szakítson,mert aki emiatt ilyet tesz az egy érzelem nélküli barom!!
2013. okt. 1. 22:26
 2/9 anonim válasza:
Ezért nem fog, ha 2 éve veled van. Ha ezért szakít, akkor vagy óvodás szinten van, vagy más komoly baj is van, amiről nem beszélt eddig.
2013. okt. 1. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vicces.
2013. okt. 1. 22:28
 4/9 anonim válasza:
Senki nem jár szivesen egy tőle okosabb lánnyal
2013. okt. 1. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
FAKE
2013. okt. 1. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor örülj, hogy elhagy. 22 évesen már többet érdemelsz egy ovistól!
2013. okt. 1. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem ő hülye
2013. okt. 1. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szakít, akkor van valami sokkal komolyabb probléma is a háttérben, csak kényelmesebb erre fognia, még ha hülyének is tűnik miatta. Ha esetleg tényleg emiatt szakítana veled, akkor örülj neki, hogy időben megszabadulsz tőle, mert tuti, hogy valami nem pörög százon nála.
2013. okt. 1. 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Velem meg a csajom akar szakítani ,mert a Tyrian 2000-ben a 4. epizód végén a Brainiac szörny megölt :'((((

Skacok! Nem tudjátok melyik pályán lehet Zicca Lazer-t venni a hajómra? Hátra pedig Mega pulse-t szeretnék. Kétoldalra Plazma Storm-ot, de nem tudom melyik pályán lehet ezeket kapni :'(((

Kérlek segítsetek, vissza szeretném hódítani!

Ja és az első epizódban Savarában (Deliani után) a léghajókat mindig le kell lőni? Egyre már nem marad elég lőszerem, pedig két MegaMissile-t veszek, de így sem elég! :@

2013. okt. 2. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!