Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nem tudom mit akar?

Figyelt kérdés
Barátommal alig beszélünk ... és csak akkor beszélünk ha én hívom fel ... nem is keres... mindig valami hülye kifogás arra h mért nem tudunk találkozni ... érdemes még foglalkoznom vele ?
2013. okt. 1. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:

adj neki egy esélyt még 1X

utána lapát,mert minek egy ilyen izé..??

2013. okt. 1. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha nem keres, nem akar találkozni akkor miért vagytok együtt?
2013. okt. 1. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy akkor gáz ez a helyzet, ha férfi vagy, akkor a nőd várja, hogy légy férfi:)
2013. okt. 1. 20:17
 4/6 A kérdező kommentje:
14/L :) am azért vagyok vele mert szeretem ... :'( legutóbb múlthéten hétfőn taliztunk ... és vagyok az első barátnője... lehet ez a baj ?
2013. okt. 1. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
dugni
2013. okt. 1. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóval vitatkoznék, ha nem akar vele találkozni akkor még d*gni sem akar.
2013. okt. 2. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!