Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Barátommal beszéltem este telefonon,miután letettük 20 percre rá felhívtam,mert eszembe jutott vmi fontos a 2 nap múlva induló tánctanfolyamról,ahova menni akarunk.Felhívom,erre kb az a reakció h egyenesen felcsattan!! jajj hadd nézze már a tv-ben az éjjel nappal Budapestet,meg hogy most beszéltünk 20 perce.Amúgy csak neki akartam jót,mert ha jelentkezünk 500 ft-al olcsóbb a tanfolyam.Ő olyan smucig h mindenre sajnálja a pénzt,ráadásul mindig nekem kell mindent megszerveznem,de ő a kisujját se mozdítja.Tök jó programokat találok ki: tánc,biliárd,nyaralás,strand,tüzijáték stb de mindenre csak fintorog,tüzijáték alatt ő fáázik,a strand drága,tánc az nem jó me nem jó semmilyen időpont,vagy jaajjj olyan messze van.Kivagyok tőle!!!És persze azt mondja hívjam BÁRMIKOR!!Persze csak ne akkor mikor vmi hülye sorozat megy,vagy meccs,vagy alszik,eszik,körmöt vág stb....Kedvesebben is közölhette volna h hívjam vissza később!!És akkor én vagyok a szemét h má megin mit cirkuszolok!!Mi erről a véleményetek?
2013. okt. 1. 21:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na mindegy bocsánatot kért,éppen belevágott köröm csipeszel a húsába,azért volt ez a felcsattanás.
2013. okt. 1. 21:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor mégsem olyan érdekes az a műsor,mert közben körmöt vágott.Holnap vagy később majd jön azzal,hogy te tehetsz róla,hogy belevágott az ujjába.
2013. okt. 1. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!