Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Meddig papucsko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Meddig papucskodjak és tűrjek még?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálom leírni dióhéjban a problémáimat, amiben a segítségeteket szeretném kérni.

A barátommal több, mint 4 éve vagyunk együtt, de nagyon boldogtalan vagyok. Úgy érzem elhidegült tőlem, és már csak a szex miatt van velem. Mindenen veszekszünk... teljesen kifordultam már önmagamból, egy házisárkány vagyok, mivel folyamatosan csak bánt. Lányoknak irogat, társkeresőkre regisztrál, titkolózik-hazudozik. Már nem tudok neki hinni és a bizalomhiány tönkre tesz.

Meddig kéne még eltűrnöm ezt? Betegesen ragaszkodom hozzá, pedig tudom(és ő is megmondta, h nem törne össze ha szakítanánk.) Hogy lehet valaki ennyire szívtelen?? Mindig mondom neki, h más jobban megbecsülne, erre az a válasza, hogy akkor menjek. :( Kérlek segítsetek! Én próbálom mindig éreztetni, hogy mennyire szeretem, megteszek érte bármit. Amikor szakított velem 3évnél rögtön visszafogadtam. :( Milyen ember az ilyen!?? Nem bír bocsánatot kérni semmiért.... :(

Kérlek titeket teljesen kétségbe vagyok esve. Köszönöm a válaszokat! 19L

2013. okt. 1. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Ez kell neked, hát szenvedjél! Nők.
2013. okt. 1. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű. Egyáltalán nem becsül meg, leszar téged szó szerint, te csak egy kellék vagy neki. Rég ott kellene hagynod az nyomorékot bármennyire is ragaszkodsz hozzá...
2013. okt. 1. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos semmi jóval nem tudlak biztatni.A barátod nem foglalkozik már veled,nem érdekli mit érzel és mi hogyan esik neked.Nem szeret már.Te sérülsz és szenvedsz folyamatosan.Tényleg erre vágysz?Nem hiszem.Egyedül is nehéz lenne és rossz neked,mert ragaszkodsz hozzá.Lehet félsz az egyedülléttől.De legalább az esély meg lenne,hogy megismerj valaki mást idővel,és ne szenvedj tovább egy ilyen kapcsolatban.
2013. okt. 1. 21:03
 4/10 Tarnolf ***** válasza:
Szerintem egyértelmű a helyzet. Ha nem szeret, ne emészd magad, nem éri meg. Ha meg nyíltan meg is mondja akkor nincs tovább. Fiatal vagy még, bőven lesz még lehetőséged összejönni valakivel.
2013. okt. 1. 21:04
 5/10 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazatok van, csak elvakít a rózsaszín köd :(

De egyszerűen nem bírom megtenni....és állítása szerint ő szeret engem :/ vagy ez is csupán hazugság lenne?!

2013. okt. 1. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem nem kéne egy ilyen ember.
2013. okt. 1. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Basszus ezer éve szakítanod kellene !!

Ne rinyálj már, nem kell mondani hogy elvakít a rózsaszín köd. Lesz**rjuk!! Kérdeztél, a válasz meg hogy 120%osan szakítanod kell. Holnap. Örökre.

2013. okt. 1. 21:07
 8/10 Pretty_Fighter ***** válasza:
Csak azzal lehet így bánni,aki hagyja. Ne hagyd magad és szakíts.Csoda,hogy ezek sem ábrándítottak még ki belőle.
2013. okt. 1. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Tőleg függ.
2013. okt. 1. 21:28
 10/10 gyZoli85 ***** válasza:

Nálunk ugyanez volt, csak fordított leosztásban. múlthét pénteken meguntam, költözik haza.és? meghaltam? nem...fiatal vagyok, és annyi nő van az országban mint égen a csillag.

Két nappal később jelentkezett is a lehetséges utódja (hangsúlyozom, nem én kezdtem új barátnő után kutakodni)...ennyi ez kérem szépen. ha te lófaszt sem kapsz, nem hogy érzelmeket, akkor lépni kell.

2013. okt. 2. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!