Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Meddig papucskodjak és tűrjek még?
Sziasztok!
Próbálom leírni dióhéjban a problémáimat, amiben a segítségeteket szeretném kérni.
A barátommal több, mint 4 éve vagyunk együtt, de nagyon boldogtalan vagyok. Úgy érzem elhidegült tőlem, és már csak a szex miatt van velem. Mindenen veszekszünk... teljesen kifordultam már önmagamból, egy házisárkány vagyok, mivel folyamatosan csak bánt. Lányoknak irogat, társkeresőkre regisztrál, titkolózik-hazudozik. Már nem tudok neki hinni és a bizalomhiány tönkre tesz.
Meddig kéne még eltűrnöm ezt? Betegesen ragaszkodom hozzá, pedig tudom(és ő is megmondta, h nem törne össze ha szakítanánk.) Hogy lehet valaki ennyire szívtelen?? Mindig mondom neki, h más jobban megbecsülne, erre az a válasza, hogy akkor menjek. :( Kérlek segítsetek! Én próbálom mindig éreztetni, hogy mennyire szeretem, megteszek érte bármit. Amikor szakított velem 3évnél rögtön visszafogadtam. :( Milyen ember az ilyen!?? Nem bír bocsánatot kérni semmiért.... :(
Kérlek titeket teljesen kétségbe vagyok esve. Köszönöm a válaszokat! 19L
Lehet, hogy igazatok van, csak elvakít a rózsaszín köd :(
De egyszerűen nem bírom megtenni....és állítása szerint ő szeret engem :/ vagy ez is csupán hazugság lenne?!
Basszus ezer éve szakítanod kellene !!
Ne rinyálj már, nem kell mondani hogy elvakít a rózsaszín köd. Lesz**rjuk!! Kérdeztél, a válasz meg hogy 120%osan szakítanod kell. Holnap. Örökre.
Nálunk ugyanez volt, csak fordított leosztásban. múlthét pénteken meguntam, költözik haza.és? meghaltam? nem...fiatal vagyok, és annyi nő van az országban mint égen a csillag.
Két nappal később jelentkezett is a lehetséges utódja (hangsúlyozom, nem én kezdtem új barátnő után kutakodni)...ennyi ez kérem szépen. ha te lófaszt sem kapsz, nem hogy érzelmeket, akkor lépni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!