Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak ide az elhajított, kétségbeesett, megsértett, lelki sérült, összeomlott, depressziós, egyébként szerintük magabiztos, eltökélt, céltudatos nők?
Olvasgatom a kérdéseket már második napja, sok-sok oldalt pörgettem vissza. Sokan csalódás vagy félénkség miatt írnak ki kérdéseket. DE! Úgy vettem észre, nagyon sok olyan kérdés szerepel itt Gyakorikérdések.hu-n - azon belül ebben a kategóriában, ahová ezt a kérdést is kiírtam -, amelyek messziről bűzlenek képmutatásból, ármánykodásból.
Hol vannak a barátnők? A havernők? Ivócimborák? Osztálytársak? Kolléganők? Hol van a család? Hol vannak azok, akikkel meg lehetne beszélni, hogy a nagy Ő kirakta őket, mint macskát kakálni?
Meg különben is, mi a fenéért siránkoznak, amikor a következő hétvégi buliban már mással/másokkal kavarnak, másoknak rázzák a seggüket, ráadásul meg vannak sértődve, amikor lekųrvázzák őket? Hm?
Hová fajul ez? Mire föl ez a képmutatás, álszenteskedés részükről? Mindenféle támadás és elfogultság nélkül kérdezem.
Hát... üdv a gyikon. :DD
Lassan 2,5 éve látogatom a honlapot, és ami nekem feltűnt, hogy ugyan a nők írnak ki több kérdést, attól függetlenül, hogy legalább annyi férfi válaszoló van, mint női, a férfiak kérdései semmi másról nem szólnak, mint rinyálásról. Ha nem számítjuk a trollkodásokat és az egyértelműen kamu vagy provokatív kérdéseket. És ezek a kérdések ráadásul annyira elrugaszkodott, ostoba, világfájdalmas vernyogások, hogy senkinek nincs kedve rá normálisan reagálni.
Persze 1-2 normális kérdést leszámítva.
Amúgy meg mindenki azért írja ki, mert megteheti. Nem mindig akarjuk elújságolni a barátainknak, hogy lehet, hogy a férjem/feleségem akit tökéletesnek hitt mindenki, valójában egy hűtlen cefrebogár, és most mi legyen?
Itt meg senkit nem érdekel semmi, mindenki elmondja amit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!