Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják meg vagy hagyják el a nők azt a pasit, aki anyagi gondok miatt depressziós lesz?
Számtalanszor tanúja voltam már, hogy egy pasi elvesztette a munkahelyét, rosszul alakult a befektetése, stb, de a vele szemben támasztott elvárások nem csökkentek. Emiatt persze nyilván depressziós lett, amiért a párja meg szimplán elhagyta.
Ellenben, ha nő vesztette el az állását, általában azt tapasztaltam, hogy egyszerűen kibekkelte azt az időszakot a párja vagy a szülei pénzén, aztán ment minden tovább rendjén.
Mi a különbség? Meg egyáltalán, miért akarunk üzleti vállalkozást csinálni egy kapcsolatból/házasságból?
Mert a nőknek az erős férfi kell.
Tapasztalat. Rengeteget kínlódtam, mire rájöttem.
Kizsákmányolta, kipipálva, elakadt a pénzcsap.
Jöhet a következő...
Nagyvonalakban erről van szó.
Egy pasi ne legyen depressziós. A nők szeretik a határozott, optimista férfiakat akik erőt sugároznak akkor is ha sz@r helyzetben vannak...
26F
Régen a legjobb vadász volt a kívánatos a nő szemében. A törzse legkeményebb hímje.
A mai világban ki tud mindent megadni a nőnek? Biztonságos életet garantálni? Akinek van hatalmas vagy pénze. Előbbivel mindig együtt jár az utóbbi, az utóbbival meg el lehet érni az előbbit. :)
ez ilyen egyszerű. Belénk van kódolva, hogy a legjobb kell. Az hogy ki a legjobb mindig az aktuális társadalmi berendezkedéstől függ.
Hát sajnos ez így van.
Nem egy ilyet láttam már.
Elég benézni a Családi kategóriába, ott szinte tiszta sor, h a feleség másfél évig otthon van munka nélkül, de egy pasira már egy hónap után ki vannak akadva.
páromnak majdnem egy évig nem volt munkája hiába keresett vagy túlképzett volt rá vagy nem eléggé hiába jelentkezett a végén már szó szerint mindenre....és én kitartottam mellette segítettem
szerintem ez alap ..azért mert férfi nem sikerülhet neki mindig minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!