Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak ide az elhajított, kétségbeesett, megsértett, lelki sérült, összeomlott, depressziós, egyébként szerintük magabiztos, eltökélt, céltudatos nők?
Olvasgatom a kérdéseket már második napja, sok-sok oldalt pörgettem vissza. Sokan csalódás vagy félénkség miatt írnak ki kérdéseket. DE! Úgy vettem észre, nagyon sok olyan kérdés szerepel itt Gyakorikérdések.hu-n - azon belül ebben a kategóriában, ahová ezt a kérdést is kiírtam -, amelyek messziről bűzlenek képmutatásból, ármánykodásból.
Hol vannak a barátnők? A havernők? Ivócimborák? Osztálytársak? Kolléganők? Hol van a család? Hol vannak azok, akikkel meg lehetne beszélni, hogy a nagy Ő kirakta őket, mint macskát kakálni?
Meg különben is, mi a fenéért siránkoznak, amikor a következő hétvégi buliban már mással/másokkal kavarnak, másoknak rázzák a seggüket, ráadásul meg vannak sértődve, amikor lekųrvázzák őket? Hm?
Hová fajul ez? Mire föl ez a képmutatás, álszenteskedés részükről? Mindenféle támadás és elfogultság nélkül kérdezem.
" Lényegesen kevesebb férfibőgést olvastam mint nőit."
Ez egy vicc. Vagy csak nem jártál itt eleget.
Üdvözöllek a 21. században.
Előbb kérdezi meg a 14 éves kislány a neten hogy most akkor megjött e neki vagy nem, meg h terhesek e vagy sem, minthogy anyu apu aki egyből válaszól...
# 12
Nem szokásom, így bátran figyelmen kívül hagyhatom az egész lényed, és a nekem szegezett felszólításaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!