Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért járnak ide az elhajított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járnak ide az elhajított, kétségbeesett, megsértett, lelki sérült, összeomlott, depressziós, egyébként szerintük magabiztos, eltökélt, céltudatos nők?

Figyelt kérdés

Olvasgatom a kérdéseket már második napja, sok-sok oldalt pörgettem vissza. Sokan csalódás vagy félénkség miatt írnak ki kérdéseket. DE! Úgy vettem észre, nagyon sok olyan kérdés szerepel itt Gyakorikérdések.hu-n - azon belül ebben a kategóriában, ahová ezt a kérdést is kiírtam -, amelyek messziről bűzlenek képmutatásból, ármánykodásból.

Hol vannak a barátnők? A havernők? Ivócimborák? Osztálytársak? Kolléganők? Hol van a család? Hol vannak azok, akikkel meg lehetne beszélni, hogy a nagy Ő kirakta őket, mint macskát kakálni?

Meg különben is, mi a fenéért siránkoznak, amikor a következő hétvégi buliban már mással/másokkal kavarnak, másoknak rázzák a seggüket, ráadásul meg vannak sértődve, amikor lekųrvázzák őket? Hm?

Hová fajul ez? Mire föl ez a képmutatás, álszenteskedés részükről? Mindenféle támadás és elfogultság nélkül kérdezem.

2013. okt. 1. 14:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

" Lényegesen kevesebb férfibőgést olvastam mint nőit."

Ez egy vicc. Vagy csak nem jártál itt eleget.

2013. okt. 1. 14:38
 12/22 anonim ***** válasza:
6%
B o R ne hazudj!!!
2013. okt. 1. 14:42
 13/22 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Lényegesen kevesebb férfi bőgés?! Ezt komolyan mondod? Minden 5. kérdés arról szól, hogy a fiúk sírnak itt. Nem mondom, hogy a lányok nem, de a fiúk többet.
2013. okt. 1. 14:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Én mondjuk nem tettem fel még olyan kérdést, de szerintem itt olyan jó elfogulatlan, külső véleményeket lehet kapni, amivel nem sok helyen szembesítik az embert.
 15/22 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem is többet sírnak itt a férfiak. Nőktől inkább amit sokat látok, azok a "Van barátom akit szeretek de más is vonz, mi legyen?" féle kérdések. (Vagy lehet nincs belőlük olyan sok, csak nekem ezek maradnak meg...)
 16/22 A kérdező kommentje:
Kár vitatkoznunk arról hogy ki mennyi kérdést tesz fel, mert ahogy látom, ti nők egyből ráharaptatok arra, hogy több nő sírdogál itt, mint férfi. Nyilván prioritásban elsőbbséget élvez nálatok egy férfihiszti, azt természetes hogy előbb veszitek észre. Elfogultan pártoljátok a saját álláspontotokat, én viszont mint egy kívülállóként, előítéletmentesen szemlélve jutottam erre a következtetésre. Az enyém előtt és után álló kérdéseket is jórészt nők írták (feltételezzük hogy nő a kérdező és nem troll).
2013. okt. 1. 14:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Üdvözöllek a 21. században.

Előbb kérdezi meg a 14 éves kislány a neten hogy most akkor megjött e neki vagy nem, meg h terhesek e vagy sem, minthogy anyu apu aki egyből válaszól...

2013. okt. 1. 14:54
 18/22 anonim ***** válasza:

# 12

Nem szokásom, így bátran figyelmen kívül hagyhatom az egész lényed, és a nekem szegezett felszólításaidat.

2013. okt. 1. 14:58
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
van itt minden.. arra van ez az oldal amit máshol nem mertél.. itt ... blabla tény sok a hülyeség de elfér. :D
2013. okt. 1. 15:04
 20/22 anonim ***** válasza:
4-es megint. Mindenki azért jár ide, hogy véleményt kapjon. Én is tettem fel kérdést már párkapcsolati témában, mert kíváncsi voltam, hogy ki és mit gondol az érintetlen emberek közül. Kell az idegenek véleménye is.
2013. okt. 1. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!