Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy párkapcsolat már a végét járja?
4 éve vagyunk együtt a barátommal,1 éve élünk együtt,de mindennap egy pokol,tegnap jöttem rá hogy semmit nem érzek iránta,ő minden este későn jön haza,de nem azért mert dolgozik,hanem játszik egy jó haverjával de mindennap,haza jön éjfélkor,és meg sem kérdezi h mizu?
hanem egyből beszél vele skypo-n és játszanak,én minden este csinálok munka után is finom,vacsorát,de semmi:S veszekedés van minden este,pénz miatt,mindig a pénzt követeli,hogy az nem elég hogy a lakást,meg a kaját fizetem:S több kel:S és hogy minden hónap 5.-én le teszem a pénzt az asztalra,hogy,mennyit kaptam
Tegnap este haza jött.és én inaktiváltam a facebookomat,de egy nagyon kicsit vissza aktiváltam,hogy anyukámnak vissza írjak,pont akkor jött meg,igy nem volt időm rá vissza inaktiválni:S
Erre haza jön idegesen már akkor,megnézi a facebookot és meglátott,hogy él az oldalam:S elhordott engem minden kis,,k..ának,mindenek amit csak eltudtok képzelni,mondom neki jó szívem ne haragudj,anyunak írtam vissza de ne írjál vissza annak a ku..vának.oké mondom,holnap reggel le törlöm,Nem most azonnal elkezdi.mondom holnap,mondom filmezzünk és együnk,mert neked csináltam a vacsorát,jó oké eszik és filmezünk dobál mindent az ágyra de idegből.
Aztán alvás van de közbe be szólogat,már semmi nem olyan mint volt:S minden az én hibám,de egy kapcsolatban 2 ember a hibás nem?? elhiszem hogy én vagyok 100%-ban a hibás:S este már elis fordult és nem ölelt át,pedig szokott,este éreztem,hogy már semmit nem érzek iránta.Rideg lett számomra:S
Valamire büszke lett?? Jééézusom, ember, te hogy bírsz egy ekkora szemétládát elviselni magad mellett? Folyamatosan megaláz, lábtörlőnek használ, minden lehetséges módon lenéz téged, ébredj már fel!!! Szerintem valami beteges érzelmi függésben lehetsz ettől az "embertől", amiből nagyon de nagyon gyorsan ki kéne másznod, mert nem sok időt jósolok az első pofonig (amit persze te kapsz majd tőle, és ha eddig még nem volt..)
Ha kidobod, úgy fog rimánkodni utánad, mint még soha, ígérni fog fűt-fát (hiszen elveszti a nagyszerű lábtörlőjét), de legyen eszed, a saját érdekedben dobd ki ezt az embert az életedből!!!
Én már annál a pontnál kirúgdostam volna a házból (szó szerint!), mikor az édesanyámat lek_rvázta. :D
De ha neked ez jó (márpedig ha 1 évig tűrted, akkor jó), sok boldogságot kívánok a párodnak! ;)
Mert hát neked nem lesz boldogságod, az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!