Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy barátnőm 1 évig együtt voltunk de közbe tiltották a szülei hogy kéne újra együtt lennem vele?
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 19:00
1/14 anonim válasza:
Ha képes volt veled szakítani azért, mert a szülei tiltották tőled, az milyen barátnő szerinted? Én akit szeretek, azért tűzzel-vassal harcolok, ha tiltanak, akkor is megyek. A szerelemben ha valaki nem képes áttörni az akadályokat, az sosem szeret igazán!
2/14 A kérdező kommentje:
De hát nem ő szakitott hanem én vele.
És hogy kéne mégis újra együtt lenni?
2013. szept. 30. 19:05
3/14 A kérdező kommentje:
Azért szakitottam vele mert nem tudtunk találkozni stb.
2013. szept. 30. 19:05
4/14 anonim válasza:
És akkor most tudnátok találkozni?
5/14 A kérdező kommentje:
Hát olyan 50% ba.
De hát kérdeztem én és azt mondta hogy még mindig szeret. és mióta szakítottunk nem volt senkije meg nekem sem.
És mondtam neki hogy beszéljük meg újra. És azt mondta hogy "MAJD" Szerinted ez mit akar?
2013. szept. 30. 19:11
6/14 anonim válasza:
Ez gáz, hogy közölte: Majd.
Ha igazán akarná, már abban a szent percben megbeszélte volna veled.
7/14 A kérdező kommentje:
De sok barátnője mondta már hogy a barátnőm vagyis a volt hogy szeret engem nagyon.
De szerintem félj a szüleitől azért mondta hogy majd :S
2013. szept. 30. 19:16
8/14 anonim válasza:
Ha a szülei befolyásolják, akkor soha nem fogod elérni, hogy veled legyen. Még 30 évesen is a szülei fognak neki parancsolni? Így egyedül marad. ha igazán szeretne, magasról lesz*rná a véleményüket.
9/14 A kérdező kommentje:
Igazad van de nagyon !.
De én mondtam neki hogy mond meg a szüleidnek hogy szeretjük egymást és kész. Meg én oda állok szüleid elé és meg mondom nekik.
De ő nem akarta/akarja meg mondani.
2013. szept. 30. 19:20
10/14 anonim válasza:
Látod, épp ezért nem szeret téged. Mondani bármit lehet, de ha nem cselekszik, ha nem bizonyítja a szerelmét irántad, akkor annak lőttek rendesen. Mondhatom azt egy jó pár kapcsolat után, hogy nem érdemes csak is egy emberért harcolni. Minek futsz olyan szekér után, ami nem vesz fel? A réten nyílik még ezer virág, amelyik közül választhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!