Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretne Velem együtt fürdeni a párom? (többi
lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok. Arról van szó, hogy régebben( kb 3 hónapja)hívtam magammal zuhanyozni a párom (6 hónapja vagyunk együtt) és nem akarta...utána néha néha még párszor felvetettem a dolgot, de akkor sem. Külön külön járunk mikor itt van nálam. Rá is kérdeztem, hogy miért nem szeretné..mi zavarja? A válasza az volt, hogy ő ilyen alapból nem szereti, meg anyuékkal lakom és zavarja, hogy otthon vannak gondolom és, hogy mit gondolnak...pedig nem kellene mondtam neki annyira ismeri már őket...kifejtettem neki, hogy nem arról lenne szó,hogy szeretkezzünk a zuhany alatt hanem csak jól esne így törődni egymással meg fürdetni egymást..:)Az sem lehet ,hogy szégyenlős legyen vagy ilyesmi mivel mikor szeretkezünk sem az...vagy esetleg lenne valami rossz élménye amit nem mondd el? Hogyan vegyem rá? vagy csak én túlzom el és tényleg nem olyan fontos dolog ez? De hát úgy gondolom egy párkapcsolatban akik szeretik egymást ki ne szeretné az ilyesmit ilyen létezik?? Én 25 éves nő vagyok Ő meg 28... eddigi párkapcsolataimban nem volt ilyenre példa...köszi előre is a tippeket válaszokat...
Úgy látszik, hogy ez a három hónap még kevés volt a párodnak, hogy teljesen feloldódjon veled. Ellenkező esetben elmondaná, mi zavarja. De lehet, hogy csak nem tudja megfogalmazni. Én sem tudnám pontosan leírni, mi feszélyez engem idegen környezetben.
2013. szept. 28. 03:39
3/11 Balanus_concavus válasza:
Szerintem nem kell túlizgulni. Egyedül szeret zuhanyozni és kész.
2013. szept. 28. 03:53
4/11 anonim válasza:
Én se tudok,mivel csak hideg vízzel zuhanyzom.
Bár nem hinném,hogy nála is ez van :D
2013. szept. 28. 04:17
5/11 anonim válasza:
29eves pasi vagyok, regebben en is voltam hasonlo cipoben mivel az exemeknel laktunk egy rovid ideig. En viszont szegyellos fajta vagyok :)) ugyhogy terhesnek es rosszul is ereztem akkor a kozos furdest amikor tudtam hogy nem egyedul vagyunk igy nem is csinaltunk olyat. Szamomra ez intim dolog amit szeretek CSAK azzal megosztani akivel vagyok...
2013. szept. 28. 05:57
6/11 anonim válasza:
Én nő vagyok és szívesebben fürdők egyedül otthon! A baratomnál meg inkább nem is fürdők rohanok haza. Nyaralason kipróbáltuk a közöst de még mindig inkább egyedül szeretnék. Szegyenlem a testem mert a hátamon van bőrbetegségem igyekeztem mindig takarni magam de ez így nagyon fárasztó ezért inkább egyedül..
2013. szept. 28. 06:06
7/11 anonim válasza:
Szerintem a szüleid zavarják,fogadd ezt el.
Egyébként pedig nagyon izgató dolog tud lenni egy közös zuhany,egy fényesen csillogó vizes női testnek nehéz ellenállni,általában már ott szex a vége.
2013. szept. 28. 06:12
8/11 anonim válasza:
Szerintem hagyd rá, nem akkora nagy probléma ez. A szülőket még csak el lehetne intézni (gondolom örülnének egy színházjegynek vagy egy vacsorának egy jobb étteremben), de mivel alapból nem szeretné, szerintem ne erőltesd. 28 évesen már elég nagy fiú ahhoz, hogy szóljon, ha változna a helyzet :P Egyébként egyetértek az előttem szólóval, hogy ez az együtt fürdés/tusolás dolog messze nem olyan aszexuális, mint ahogy te mondod (" nem arról lenne szó,hogy szeretkezzünk a zuhany alatt")
25N
2013. szept. 28. 08:23
9/11 Baccardi01 válasza:
Egyszerűen vannak olyan emberek, akik ezt egyedül szeretik csinálni. Nincs ebben semmi kivetni való.
2013. szept. 28. 08:34
10/11 anonim válasza:
A párod allergiás a vízre, csak ezt még nem merte elmondani neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!