Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretne Velem együtt fürdeni a párom? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arról van szó, hogy régebben( kb 3 hónapja)hívtam magammal zuhanyozni a párom (6 hónapja vagyunk együtt) és nem akarta...utána néha néha még párszor felvetettem a dolgot, de akkor sem. Külön külön járunk mikor itt van nálam. Rá is kérdeztem, hogy miért nem szeretné..mi zavarja? A válasza az volt, hogy ő ilyen alapból nem szereti, meg anyuékkal lakom és zavarja, hogy otthon vannak gondolom és, hogy mit gondolnak...pedig nem kellene mondtam neki annyira ismeri már őket...kifejtettem neki, hogy nem arról lenne szó,hogy szeretkezzünk a zuhany alatt hanem csak jól esne így törődni egymással meg fürdetni egymást..:)Az sem lehet ,hogy szégyenlős legyen vagy ilyesmi mivel mikor szeretkezünk sem az...vagy esetleg lenne valami rossz élménye amit nem mondd el? Hogyan vegyem rá? vagy csak én túlzom el és tényleg nem olyan fontos dolog ez? De hát úgy gondolom egy párkapcsolatban akik szeretik egymást ki ne szeretné az ilyesmit ilyen létezik?? Én 25 éves nő vagyok Ő meg 28... eddigi párkapcsolataimban nem volt ilyenre példa...köszi előre is a tippeket válaszokat...
2013. szept. 28. 03:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem kell ráerőltetni.

Én is jó ideig nem fürödtem együtt a férjemmel. Pedig ő sokszor kérte. Már együtt éltünk, mire rá tudtam venni magam. Szégyenlős vagyok nagyon.

Most már nincs ezzel gond. Együtt szoktunk zuhanyozni. Olyankor, ha nem sietünk, szexbe is torkollik a dolog.

Az a lényeg, hogy ne erőltesd, ez nem akkora probléma.:)Teljesen normális, ha egyedül szeret fürödni.

27/N

2013. szept. 28. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!